USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку випробують автобус з електродвигуном

14 Листопада 2014 18:14
Підприємство “Санрайз” випробує експериментальний автобус. Про це інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

Підприємство “Санрайз” ЛТД вирішило переобладнати свій старенький автобус на електричне живлення. Видаливши з нього двигун внутрішнього згорання і паливний бак, встановили електродвигун та акумуляторні батареї. Замість паливного баку у ньому є розетка. Для повної зарядки акумуляторів від електромережі необхідно чотири години. Після цього автобус зможе безперервно їхати триста кілометрів.

Експериментальний автобус пофарбували у зелений колір. Він поки що не возитиме пасажирів, розпочинається лише його випробування. Завтра, 15 листопада, транспортний засіб вирушить до Києва. Приблизно о 9.30 він стартуватиме від Луцької міської ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Я Показати IP 14 Листопада 2014 19:22
Звичайно що не возитиме пасажирів. А як можна возити пасажирів, коли в салоні стоять акумулятори, контролер та інше обладнання. Дуже не хочеться критикувати, так як вперше люди намагаються робити щось дійсно корисне та потрібне. Не в їх адресу - такі досліди мав би проводити автозавод, який невідомо для чого існує в нашому місті. Нові тролейбуси продають в Польщу, а самі їздити мусимо на польських зламках, електродивгун на автобус ставить Санрайз заміть автозаводу. Може треба почати Санрайзу випускати автобуси та тролейбуси, а в центрі автозаводу поставити мавзолей з Гунчиком всередині?!
Корінний лучанин до Я Показати IP 14 Листопада 2014 20:23
ЩО ПАН САМ ПРИДУМАВ І НАФАНТАЗУВАВ ЦЕ? Видно , що людина не з виробництва і не орієнтується в цих питаннях. АВТОЗАВОД не повинен проводити досліди в нього нема експериментального підрозділу!! Це прерогатива розробника КД і питання КОРПОРАЦІЇ "БОГДАН - МОТОРС" , якщо їх це цікавить.
Вінстон до Корінний лучанин Показати IP 14 Листопада 2014 20:59
А тут і не потрібно працювати на виробництві чи мати певну освіту! Подивися сам на фото (уважно).
Корінний лучанин до Вінстон Показати IP 15 Листопада 2014 12:40
Певну технічну освіту і виробничий досвід ТРЕБА мати , щоб не писати всякої дурні, що КУПИ не тримається! Я "пройшов" через виробництво і знання відповідні є і добре знаю що це таке на відміну від подібних пустих тролістів.
Корінна лучанка до Корінний лучанин Показати IP 19 Листопада 2014 14:44
Про що ви взагалі сперечаєтесь? В країні війна! Проїзд від цього дешевшим не стане, а перевізники не зменшать своїх прибутків. Замість того щоб гратися в переобладнання автобусів краще б потратили ці гроші на допомогу солдатам в АТО. А Гунчик хай би подарував місту новенький тролейбус.
Мыкола до Я Показати IP 19 Листопада 2014 14:31
Санрайз демонструє лише ідею та можливість. Ні про яку сертифікацію власної розробки чи впровадження і виготовлення серії автобусів мови бути й не може. Кузов цього авобуса є розробкою корпорації Богдан і Санрайз зможе робити свої електроавтобуси хіба лише купуючи кузови у автозаводу. Те, що показують нам на фото, свою основну функцію виконало - PR. Про Санрайз говорять, а говорунів у нас в Україні люблять. Пані Голєва попаде під якусь державну "зелену" програму і освоїть певні кошти. Поки ж собака гавкає, караван іде. На автозаводі виготовлено 12-метровий електроавтобус Е70110 з нержавіючим кузовом. Проїхатись в аналогічних тролейбусах Т701 та автобусах А701 відповідно можна і в Україні, зокрема в Криму.А щодо того навіщо існує в Луцьку автозавод, то існує він і продає свою передову техніку не в Луцьк, а в Польщу хоча б тому, що існує підшипниковий завод, продукцію якого місто Луцьк чомусь не купує, але їхні підшипники вигідно виготовляти саме тут, існує авіаремонтний завод, а Луцьк не має авіаційних двигунів для ремонту. Невідомо лише для чого Ви зі своєю необізнаністю існуєте в нашому місті. В тому, що місто не шукає чи не знаходить гроші щоб придбати для своїх жителів нові тролейбуси та автобуси винен не автозавод, виробник завжди хоче продати свою продукцію.
коренному листу Показати IP 14 Листопада 2014 21:04
эксперементальный на луцком автозаводе был а сейчас там сауна и вездеходы для ато выпускали.но мы полюбили конфетки
1 Показати IP 14 Листопада 2014 22:01
після автобуса я з пилесоса зробив ракету і полечу на місяць, і ще я всетаки зробив молоток з тої штуки.....
1 Показати IP 14 Листопада 2014 22:02
і кулю з ....на ой, ні з цукерки
1 Показати IP 14 Листопада 2014 22:05
на фото за автобусом моя майстерня
міша Показати IP 14 Листопада 2014 22:33
ото голєва пєпєлац побудувала, хай катається на нему замість свого міцубіші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus