USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вирішуватимуть, чи варто переносити День міста на травень

18 Квітня 2018 12:55
Ухвалювати рішення про перенесення дати відзначення Дня міста з серпня на травень варто лише вивчивши туристичні потоки, - вважають у бюджетній комісії Луцької міськради.

Звернення Української православної церкви Київського патріархату щодо перенесення святкування дня міста з 24 серпня на 22 травня розглянули під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 18 квітня.

Голова комісії Борис Смаль зауважив, що питання варто вивчити департаменту культури, а також іншим структурним підрозділам міськради. З його слів, ті управління, які займаються організацією таких святкувань, мають дані про туристичні потоки наприкінці травня та наприкінці серпня, і на підставі цього варто згодом ухвалювати рішення. Отже, питання не розглядатимуть під час найближчого пленарного засідання сесії міськради. Цьогоріч, зі слів депутата, внести зміни вже не зможуть, адже довелося б переформатовувати бюджет міста.

Члени комісії рекомендували виконувачу повноважень міського голови Григорію Пустовіту розглянути питання доцільності перенесення Дня міста, давши доручення відповідним підрозділам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Носатий дядько Показати IP 18 Квітня 2018 13:22
Сміття приберіть для початку, політруки з камсою...
Володимир Показати IP 18 Квітня 2018 14:55
22 травня - сумна дата для Волині. Згадайте 2014 рік, Волноваха.
Лучанка Показати IP 18 Квітня 2018 15:20
Підтримуємо Володимира, що поважати треба і памятати тих хто загинув за Україну за нашу Україну, а не шевствувати ветеранів ВВ війни, яких уже немає в дійсності, а ми все святкуємо, списуємо кошти на святкування і вітаємо радянський союз. Для підтвердження наш тато народився в 1929р. йому зараз 89 і він участі у війні не брав і прирівнений до учасника. То де ті дійсні вертерани, всі уже спочивають у Бога! І навіщо таке свято коли всі працюють, для кого воно для влади і для списання грошей платників податків.
Лучанка до Лучанка Показати IP 19 Квітня 2018 09:42
Повмирали учасники, то і свято відміняємо! :( "Здорова думка". А навіщо ж тоді хочуть ввести свято Шевченка на 9 березня? Його ж теж немає серед нас, а дуже шкода. Історія залишилась і її не змінити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus