USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - виставка картин, які малювали волинські бійці

10 Березня 2015 09:59
На Волині в рамках проекту «Зігрій душу» відбудеться виставка-продаж картин, які малювали воїни АТО, перебуваючи на психологічній реабілітації 5,6,7–го заїздів. Відкриття виставки - 13 березня, у п'ятницю, о 16:00 у Галереї мистецтв - Волинська організація Національної Спілки Художників за адресою: Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24. Про це інформує в мережі Ковельський центр допомоги бійцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАЛЮВАННЯ, ЯК МОЛИТВА. РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЛИНСЬКИХ БІЙЦІВ НА ПРИКАРПАТТІ

"Запрошуємо всіх відвідати захід та насолодитись картинами, які створили солдати! Велика подяка керівнику Володимиру Марчуку за підтримку та сприянні проведення виставки та головному організатору виставки, основному ідеологу арттерапії у проекті, автору наших прекрасних світлин - мисткині та Голові ГО «Пятерня» Тетяні Мялковській!", - йдеться у повідомленні.



Також волонтери висловлюють подяку всім тим благодійникам, волонтерам та небайдужим громадянам, без яких не було б таких результатів!

"Подяка та низький уклін за допомогу - Ковельському Міському голові Кіндеру О. О.; Ковельській районній державній адміністрації, Голові Козаку В. Т., заступнику Коляді Галині Степанівні; Начальнику відділу економічного розвитку Андрію Товстизі за надані вчасно автобуси для перевезення бійців та пальне; БФ «Патріоти Волині» за постійну підтримку; підприємцям Юрчуку Ярославу, супервайзерам ТМ «Світоч» у Ковелі Олександру Юрію, супермаркету «Колібріс» села Голоби Максимчуку Віктору, підприємцю Дмитруку В.В., підприємцю пану Миколі за м’ясні делікатеси для хлопців Луцька; Психологу Вірі Сергєєвій з Володимира-Волинського, Майору військової частини у Володимирі-Волинському Голубєву О.В.; Ковельській школі №3, а саме діткам, які готували подарунки для бійців та керівникам за патріотизм; ГО Покуцькі Ініціативи» Гнатюку Яроставу та Коломийським активістам, Волонтерському центру ГО «Майдан – Любешів», Шацькій районній ГО «Небайдужі» та Олені Грицюк, Волонтерам села Радошин Міщук Олені, ГО «Майдан Володимирщини» Чайковській Вірі Анатолівні, власникам бази «Фенікс», Шешори Резорт та пану Михайлу та всім підприємцям Коломиї за участь, санаторію «Пролісок», перевізникам «Луцьк Експрес», а також всім тим, хто долучався, підтримував та надихав! Велике ДЯКУЮ нашій прекрасній команді - психотерапевту Антонію Мельнику, Олені Снісаревській, рефлексотерапевту Сергію Миколайовичу реабілітологу - масажисту Ользі Гапон, спеціалісту по лікувальній евритмії Славії Петровській та Ренаті Дворнік, арт-терапевту Тетяні Мялковській, асистенту психолога Олені Тарасюк ( мамі бійців))))), всім волонтерам та керівнику центру Наталі Поповій за підтримку та зауваження", - висловлюють слова подяки волонтери Волині.

Керівник проекту - Лисакова Анна

Картка Приватбанку 5168 7572 8004 3128 Анна Лисакова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus