USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку виступить екс-голова державного архіву СБУ України

13 Травня 2016 08:36
Із публічною лекцією на тему "Друга світова війна в історичній пам'яті Росії та України" виступить у Луцьку начальник управління Українського інституту національної пам’яті, екс-голова державного архіву СБУ України Ігор Кулик.

Лекція розпочинається сьогодні, 13 травня 2016 року о 10 годині 10 хвилин в читальному залі історичного факультету СНУ.

А о 12:00 І.Кулик проведе дискусійний круглий стіл на тему «Політика національної пам”яті в Україні». Запрошуються всі бажаючі.

Довідково. Ігор Кулик очолив архів Служби безпеки України у березні 2014 р., відразу після втечі екс-президента Віктора Януковича і його команди.

Під час першого керівництва СБУ Валентином Наливайченком, він вже працював в Архіві (у відділі, який відповідає за доступ громадян до документів), але з приходом до влади Януковича, йому довелося піти з посади. Проте архівну діяльність він не покинув — працював у Центрі дослідження визвольного руху. Разом зі своїми колегами Ігор Кулик боровся за відкритість архівних матеріалів та за вільний доступ до документів радянських часів. Після перемоги Євромайдану, він повертається до роботи в архів при СБУ вже в якості призначеного керівника.

Нині Ігор Кулик — начальник управління інституційного забезпечення політики національної пам'яті в Українському інституті національної пам'яті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
киль Показати IP 13 Травня 2016 08:52
больно молод
Лучанка Показати IP 13 Травня 2016 08:55
А де Алінця? Чи то вже велика павва до Луцька їхати?)
Олена Показати IP 13 Травня 2016 10:32
Ігор працював і в Луцькій РДА, якщо вже згадувати увесь карєрний шлях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus