USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку взялися за озеленення проспекту Волі

29 Червня 2023 17:42
Сьогодні розпочали роботи з озеленення проспекту Волі. Підрядна організація висаджує дерева. Загалом їх буде висаджено 170, а також близько 4000 кущів. Відповідні служби завозять ґрунт, аби розпочати посів трави.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Серед порід дерев, які висаджують, – яблуня торінго Scarlett, каштан Briotii, слива Nigra, ірга канадська, липа крупнолиста, липа дрібнолиста, вишня дрібнопильчата Kanzan.

Нещодавно на проспекті Волі вкладено верхній шар асфальту та триває нанесення дорожньої розмітки, встановлення нових дорожніх знаків, реставрують електроопори, на які монтуватимуть led-ліхтарі.

Читати ще: У Луцьку на проспекті Волі встановлять розумні зупинки

Усі роботи з реконструкції центрального проспекту заплановано завершити цього року.

Нагадаємо, проспект Волі відкрили для проїзду приватного та громадського транспорту 24 червня. Кілька тижнів тому на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану завершили вкладання верхнього шару дорожнього покриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 29 Червня 2023 21:25
А тепер уявіть собі, як би сучасно і по європейськи виглядав реконструйований, а не підмарафечений за мільйони проспект : чотири полоси руху від Тетрального майдану до Київського, старі покручені трухляві липи, кінські каштани, дуплясті ясени викорчувані і на їх місті висаджені ось такі красиві молоді дерева ! Контактні опори тролейбусної мережі з енергоощадними світильниками і нові луцькі тролейбуси, оновлені фасади будівель ! Нема і натяку на нужники, шпаківні торгашів на тротуарах. Світлий просторий двохкілометровий проспект проспект Волі як у генплані обласного центру, а не вузька вулиця із затрудненим рухом і кривуляками вуличної розмітки, лабіринтами стежечок з перелазами і контактними опорами прямо посеред проектованого проспекту. Але, на жаль, не судилось !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus