USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку на проспекті Волі встановлять розумні зупинки

28 Червня 2023 13:50
Розумні зупинки у Луцьку планують встановити на ділянці проспекту Волі, яка ремонтується.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради.

На встановлення розумних зупинок на проспекті Волі виділили п’ять мільйонів гривень. Раніше на цій ділянці лише було інформаційне табло поблизу 4-ї гімназії.

Читати ще: Реконструкція проспекту Волі в Луцьку: що роблять, коли відкриють для авто і коли повністю завершать

Нагадаємо, проспект Волі відкрили для проїзду приватного та громадського транспорту 24 червня. Кілька тижнів тому на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану завершили вкладання верхнього шару дорожнього покриття.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 28 Червня 2023 15:51
Дійсно, потрібні розумні зупинки, але і рішення про їх встановлення повинні приймати також розумні спеціалісти ! Стоїть ось біля "Центру крові" нерозумна зупинка "Станція переливання крові" та ще й на інженерних комунікаціях, та ще й з гастрономом на тротуарі, та ще й з такою назвою, шо в жилах кров холоне ! Зробіть конкурс на назву, знесіть аварійний торговий кіоск і ставте собі, і лучанам, і гостям міста розумну зупинку !
Здоровий глузд до Лучанин Показати IP 28 Червня 2023 22:51
Якщо в квартирі в одній кімнаті євроремонт і позолота, а в інших- зі стелі тече і підлога провалюється, то господар квартири напевно не зовсім адекватно сприймає реальність. Мораль - напевно треба зробити мінімальний ремонт зупинок, що ремонтувались ще за часів сирисири, а потім думати про євроремонт .
скептик Показати IP 28 Червня 2023 19:16
до розумних зупинок потрібні ще розумні спеціалісти транспортного відділу виконкому і розумні водії громадського транспорту. А ДЕ ЇХ ВЗЯТИ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus