USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку Яценюк назвав очільників вугільної галузі «непрофесіоналами»

28 Липня 2015 22:45
Арсеній Яценюк зізнався, що поки що не знає, з якої галузі забрати мільйони гривень, аби погасити борг перед шахтарями, у тому числі й волинськими.

Про це він повідомив під час власного робочого візиту до Луцька.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 28 липня на Замковій площі Луцька – презентація нової патрульної поліції за участю міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, першого заступника міністра внутрішніх справ України Еки Згуладзе та голови Департаменту патрульної поліції міста Києва МВС України Олександра Фацевича.

Тож сьогодні глава уряду у відкритому форматі обурювався тим, що регіональні представники вугільної галузі України постійно «циганять» гроші з державного бюджету на погашення боргів. Однак, на думку прем’єрів, причиною занепаду вугільної галузі є не що інше, як непрофесійність її очільників.

«Я не знаю, з кого мені «зняти» ці мільйони. З лікарів, педагогів, чи може з нової поліції? Хіба ж можна десь вугілля взяти безкоштовно?» – обурився Арсеній Яценюк.

Серед варіантів вирішення проблеми заборгованості серед гірників та занепаду галузі, глава уряду назвав повне реформування вугільної промисловості, що передбачає як розвиток перспективних шахт, так і ліквідацію збиткових. Окрім цього, він згадав і про необхідність соціальної підтримки тих шахтарів, які втратили основну роботу через припинення функціонування шахт.

«По-третє, вартість вугілля повинна бути реальною. І це варто врахувати в тарифах», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 28 Липня 2015 22:56
Клоун
месник Показати IP 28 Липня 2015 23:01
Чому всі бояться зайти на мою сторінку?
Анонім Показати IP 28 Липня 2015 23:12
"причиною занепаду вугільної галузі є не що інше, як непрофесійність її очільників", рівень розумових здібностей яких повинен контролювати їх очильник - прем'єр - міністр уряду. PS. Сподіваюсь, що розумієте те, що прем'єр підбирає під себе міністрів. Міністри - своїх замів. Ті - підлеглих більш нижчої ланки. І т.д. І т.п.
Яна Показати IP 29 Липня 2015 00:02
цікаво, де ВН почули цю інфу??? Яценюк це для загалу не говорив!
Волинянин Показати IP 29 Липня 2015 08:48
Уся надія на Гузя у відкритому форматі
шеф Показати IP 29 Липня 2015 09:23
ну ерунда конкретна.вугілля добули.продали.отримали гроші.заплатили зарплату. ДЕ ПЕРЕРВАЛАСЬ НИЗКА ПОДІЙ? хто винен? шахтарі мають отримувати кошти за вугілля а не тому що вони шахтарі.! може державна підтримка від уряду на тону вугілля не прийшла? це питання ОДА відділу промисловості.Гунчик це не жарти з шахтарями сваритись.Для області міста Нововлинськ це дуже серйозно.Не усунеш причину наробиш біди.
Анонім Показати IP 30 Липня 2015 13:34
зате кулявлоб справжній профі своєї справи, не даремно ідеалом для нього був кровосіся, господарі-олігархи сені можуть ним гордитися, щоб так обдерти народ і все звалити на війну, здешевити працю українців у тричі і при цьому розпинатися по усіх телеканалах, як він героїчно бореться з олігархатом, можуть тільки професіонали високого рівня - "супернаглота"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus