USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку з допомогою фото боротимуться з тяжкою недугою

27 Квітня 2015 08:54
В обласному центрі Волині з 1 по 7 травня відбудеться виставка в рамках соціального фото-проекту «Виключно звичайні». Усі охочу матимуть змогу не лише насолодитись цікавими світлинами, а й допомогти малюкам з онкологічними захворюваннями.

Автори проекту молоді киянки Наталія Терещенко, Ірина Заглада та Ната Галаган - фотограф, дизайнер одягу та візажист – вирішили показати, що еталони краси, які створювалися і змінювалися роками, кожен день знаходяться поруч з нами, живуть на нашому поверсі чи видають нам колу в МакДональдсі. Так народився соціальний проект «Виключно звичайні», мета якого – нагадати українкам, що кожна з нас – зірка, яка здатна зробити реальність досконалішою.

«Кумири, стиль та поведінку яких ми наслідуємо, під ореолом слави,, першою чергою, — звичайні жінки зі звичайними жіночими проблемами. Їхня зовнішність стала еталоном. Але покращити цей світ вони змогли не завдяки тому, як вони виглядали, а завдяки тому, ким вони були і є. Еталон – це не ім’я, еталон – це риси», - вважають дівчата.

Автори проекту відібрали дівчат різного віку, статку та професій, зовнішньо подібних до відомих жінок ХХ сторіччя. Основна мета – не скопіювати образ, а підкреслити схожість жінок, відтворенням стилю кожної із зірок. Демонструючи красу українських жінок, вони навмисно порівнюють їх зі світовими зірками, щоб показати, що образи, якими ми всі звикли захоплюватися, поруч щодня.

До слова, серед учасниць проекту є лучанка - телеведуча Світлана Рижук, яка на відкритті виставці поділиться своїми враженнями від незвичної ідеї фото-проекту.

У Луцьку координує проект Оксана Гузь. Вона розповіла, що коли до неї звернулися за допомогою, то вона з радістю погодилась.

«Ми вирішили не просто показати звичайних жінок, які живуть поміж нас, а й зробити гарну справу. Під час виставки збиратимуться гроші для БФ «СТОПРАК», який вже багато років допомагає дітям, які хворіють на рак. Ці малюки теж живуть поміж нас та потребують чималої підтримки», - додала вона.

Тож відкриття виставки відбудеться 1 травня 2015 року о 16:00 за адресою вулиця Винниченка, 8, Кав'ярня Coffein. Лучан та гостей міста запрошують відвідати захід та долучитись до доброї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus