USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вже завтра з новою програмою у Луцьку виступить ONUKA

28 Травня 2017 13:41
Довгоочікуваний концерт ONUKA відбудеться у Луцьку 29 травня. Відомий гурт виступить з новою програмою у Волинському облмуздрамтеатрі о 19:00 годині.

Про концертний тур містами України та власне музичне звучання, ставлення до рейтингів і, звичайно ж, про плани на майбутнє ONUKA розповіла у інтерв’ю Інфораційному агентству Волинські Новини: Незабаром ONUKA в Луцьку: «Наша музика зрозуміла людям із будь-яких країн».

ONUKA – це спільний проект відомого українського саунд-продюсера, музиканта Євгена Філатова (The Maneken) і Нати Жижченко – екс-вокалістки Tomato Jaws і Kooqla. Перший сінгл ONUKA вийшов у 2013 році. Восени 2014 року вийшов дебютний альбом проекту, що включає хіти «Look», «When I Met You», «Time» і «Місто». Взимку 2016 року ONUKA оголосили про запуск власного лейблу Vidlik, першим релізом якого став однойменний 5-трековий EP.

Фірмове звучання проекту – це органічний мікс з електроніки, актуальної поп-музики та української етніки.
Творчість ONUKA – це своєрідний міст між минулим і майбутнім. Багата спадщина української етніки в контексті стильної сучасної електроніки набувають ваги, статусу та благородності, притаманних українській музичній традиції. ONUKA першими змогли донести це до широкої аудиторії, зазначають організатори.

Ідеолог проекту Ната Жижченко і саунд-продюсер Євген Філатов, домігшись значного успіху (кожен у своїх проектах) на ниві створення дип-хаусу, дискохаусу та електрофанку, в рамках ONUKA вирішили все зробити інакше. Їхня територія – перехрестя багатьох жанрів. Красиві декорації з мрійливої електроніки, холодних нордичних мелодій і витонченого цифрового диско. І, власне, хімія – вона тут виникає на стику всього передового сучасного і глибинного, кореневого. На стику модних аранжувань, зроблених за останнім писком моди й елементів української етніки, якою Ната насичена з дитинства.
До слова, гурт назвали в честь дідуся вокаліста. Олександр Шльончик - український майстер народних музичних інструментів, який, серед іншого, реставрував торбан, який належав Тарасу Шевченку. А, власне, сама солістка Ната Жижченко, якось зізналась, що має луцьке коріння.

Нагадаємо, у 2016 році на фестивалі «Бандерштат» у Луцьку гурт ONUKA зачарував лучан та гостей Луцька розпаленими драйвовими ритмами.


Квитки на концерт можна придбати онлайн на Сoncert.ua. Вартість - 190-590 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павло Показати IP 3 Травня 2017 20:46
А коли виступатимуть ДіД і БаБа?
digital до Павло Показати IP 15 Травня 2017 19:23
а коли сміятися?
семьон семьонич Показати IP 15 Травня 2017 22:52
Onuka-це по-українські внучара.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus