USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже сьогодні – Світлана Тарабарова виступить у Луцьку з новою програмою

9 Травня 2016 11:46
У рамках Всеукраїнського туру Світлана Тарабарова виступить у Луцьку з програмою «Світлий концерт».

Про це повідомляють на офіційному сайті співачки.

Волинський академічний обласний український музично–драматичний театр імені Т. Г. Шевченка запрошує на концерт лучан та гостей міста 9 травня о 19:00.

Дійство проходитиме під назвою «Світлий концерт».

«Ми дійсно відмовилися від усіх пропозицій включити нічні клуби в графік нашого туру. Багато організаторів крутили пальцем біля скроні, хтось поблажливо посміхався ... Але я то точно знаю, що «світлий концерт» потрібно дивитися і слухати саме в концертному залі.

Для цього ми веземо з собою всю техніку, щоб у кожному місті люди побачили і почули однаково якісний концерт. Щоб не кальян ні віскі не відволікали від головного. До того ж у нас дійсно багато дітей на концертах, а вже їм в нічних клубах поки точно нічого робити», – повідомила Тарабарова.

Мы действительно отказались от всех предложений включить ночные клубы в график нашего тура.Многие организаторы крутили ...

Опубликовано TARABAROVA (official) 17 марта 2016 г.
Квитки можна придбати незабаром в драмтеатрі та в ресторані «Show Basilic».

Ціна від 80 гривень.

Детальна інформація за телефоном: (066) 888 56 65, 72–54–60.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВИЗНАЧИЛИ ПЕРШИХ ТРЬОХ ФІНАЛІСТІВ УКРАЇНСЬКОГО ВІДБОРУ НА «ЄВРОБАЧЕННЯ».

Довідково:

Тараба́рова Світла́на Васи́лівна (народилася 26 липня 1990, Херсон) – українська співачка, композитор та автор пісень, музичний продюсер, акторка, володарка премії національної музичної премії Пісня року 2014, номінант національних музичних премій.

Працювала PJ у нічних клубах. Брала участь на «Фабриці зірок» під псевдонімом Аліса Тарабарова, де стала однією з найбільш яскравих і талановитих учасниць проекту. Світлана стала однією з улюблениць Наталії Могилевської, адже саме вона віддала дівчині свій танцювальний сольний номер, коли Аліса після операції пропустила один концерт.

Розпочавши сольну кар'єру, співачка повернулася до використання справжнього імені – Світлани, відмовившись від псевдоніму Аліса.

У 2016 році брала участь у півфіналі національного відбору Пісенного конкурсу «Євробачення 2016».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Захар Показати IP 24 Березня 2016 11:51
Стоп! А чому проти неї ніхто не протестує? Вона ж виступала у Москві, коли презентували стрічку з Зеленським (вона співає в цьому фільмі пісню "Верим в Любовь"). і тоді вже йшла війна повним ходом. і співає вона кацапською. Що це за подвійні стандарти??? Чому одних забороняють, а інших ні?
Активіст до Захар Показати IP 9 Травня 2016 11:16
За цю акцію ще не заплатили)))
Оооо Показати IP 24 Березня 2016 12:08
Давайте негайно забанимо і заборонимо цей концерт!!! Вона ж на вражЕском языке співає!!! А "герої"?!!!! Готуєте петицію?!!!!
+++ Показати IP 8 Травня 2016 15:36
Реально вона світлі і хороші пісні співає на українській мові!!!
---------- Показати IP 9 Травня 2016 00:39
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus