USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Концерт Тарабарової у Луцьку буде благодійним

3 Травня 2016 19:20
Кошти, виручені за продаж квитків, спрямують на благодійність. Також для соціально незахищених верств населення та бійців АТО забезпечать безкоштовні квитки.

Про це повідомляють організатори дійства.

«Ми прийняли рішення зробити виступ Світлани Тарабарової в Луцьку 9 травня благодійним концертом для дітей із кризових сімей та воїнів АТО!», – зазначають організатори та додають, що запрошують на цей концерт наступні категорії населення:

1) діти-сироти;

2) діти-інваліди;

3) діти з важкими життєвими ситуаціями;

4) діти-безхатченки;

5) діти з Рожищанського притулку;

6) воїни АТО;

7) сім’ї постраждалих від війни та ті, хто втратили голову сім'ї.

Також організатори прийняли рішення виставити у вільний продаж 150 квитків для людей, які бажають потрапити на концерт Світлани Тарабарової. Усі кошти, виручені з продажу, обіцяють передати в благодійний фонд «Стопрак».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у рамках Всеукраїнського туру Світлана Тарабарова виступить у Луцьку з програмою «Світлий концерт».

Волинський академічний обласний український музично–драматичний театр імені Т. Г. Шевченка запрошує на концерт лучан та гостей міста 9 травня о 19.00.

«Ми дійсно відмовилися від усіх пропозицій включити нічні клуби в графік нашого туру. Багато організаторів крутили пальцем біля скроні, хтось поблажливо посміхався ... Але я то точно знаю, що «світлий концерт» потрібно дивитися і слухати саме в концертному залі. Для цього ми веземо з собою всю техніку, щоб у кожному місті люди побачили і почули однаково якісний концерт. Щоб не кальян ні віскі не відволікали від головного. До того ж у нас дійсно багато дітей на концертах, а вже їм в нічних клубах поки точно нічого робити», – повідомила Тарабарова.

Квитки можна придбати незабаром в драмтеатрі та в ресторані «Show Basilic».

Детальна інформація за телефоном: (066) 888 56 65, 72–54–60.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
стефко Показати IP 3 Травня 2016 19:47
Взагалі, ця дівчина дуже світла особа, то і поступки в неі світлі і благодійні!!!!
Читач Показати IP 3 Травня 2016 20:05
Молодець.Таких виконавців дійсно треба з хлібом і сіллю зустрічати, а не тих хто кричить щоб їм дякували що податки платять і роблять внесок в українську культуру...
Анонім Показати IP 4 Травня 2016 07:53
Красуня.Чекаємо в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus