USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку з великим сольним концертом виступить YAKTAK

20 Жовтня 2023 09:21
2 листопада о 17:00 та о 19:00 в РЦ «Промінь» у Луцьку вперше із живим бендом з великими сольними концертами виступить талановий та харизматичний YAKTAK. Події відбудуться у рамках осіннього концертного туру містами України.

Про це повідомили організатори VINIL Concert agency.

«Вперше! YAKTAK виступить з живим бендом. Це буде щось унікальне! Нове звучання, неймовірна атмосфера та незабутні емоції. Такого YAKTAK та виконань улюблених пісень ви ще точно не бачили та не чули! Буде супердрайвово та гаряче! Тож не пропустіть!» – наголошують організатори.

YAKTAK – це поп, реп, рок в одному поєднанні. Він не має стильових кордонів, але має своє чітке бачення.

У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є велика амбітна ціль – витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Порічка», «Не мовчи», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті», «Уночі» та багато інших з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.
Ще однією особливістю YAKTAK є гітара. На кожну композицію вона одягається у образ, який перегукується із піснею, із словами та музикою, які звучать.
«Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного із нас! Адже він співає мовою душі, тож у нього є, що вам сказати. Чудовою нагодою почути улюбленого артиста стане сольний концерт у Луцьку. Побачимось!» – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки залишились тільки на додатковий концерт, що відбудеться о 17 годині. Їх можна купити тут.

Зазначимо, що частину коштів з концертів відправлять на ЗСУ, а також на концертах ініціюють збір на авто для Сил спеціальних операцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
1 Показати IP 17 Жовтня 2023 13:34
Навіть за дурно його слухати не хочу, противний на вигляд з противним голосом.
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2023 14:31
Чисто із за назви, не піду. Україна, а українських букв соромиться.
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2023 17:24
Знову усюдивідомий?
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2023 19:34
Класний співак, пісні - супер! Я їх слухаю і люблю. Кому не подобається - забули і пройшли повз. Назва англійською для того, щоб люди з інших країн світу впізнавали і могли знайти його в додатках. Їм українська, як нам китайські ієрогліфи. Ніхто не запам'ятає. Наш земляк, доречі. В хлопця мільйони переглядів, а три особи звідкісь виповзли, щоб написати три своїх гнилих коментаря
Анонім до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2023 09:49
То продайся відразу із своїми нащадками тому заходу і не псуй повітря в Україні.
123 Показати IP 18 Жовтня 2023 15:12
Попередні три "щиро-українських" коментатори мабуть у такому віці, як цей співак, набагато більше досягнули, тому з висоти своїх "досягнень" так коментують !!! Співаку бажаю натхнення на написання нових пісень та щирих слухачів! Заздрісники просто не відвідуйте концерти та не напружуйте мозок та руки при написанні недолугих коментарів.
Петро Показати IP 20 Жовтня 2023 10:10
Теж попереднім трьом "дописувачам". Ходив в "Промінь" на "Довбуша". Поруч, на нещастя, сіло таке ж бидло (жіночого роду), як ви. Бидлота. Смерділо від нього, ніби воно скупалось у французьких духах. Спочатку напихало себе солодким печивом і кока-колою, і впродовж 10-15 хвилин впихнуло його в своє нутро стільки, що по кілокалоріях вистачило б на роту бійців. А потім хихикало з батальних сцен у фільмі. Витримало воно недовго і залишило кінозалу. Тому тут немає чому дивуватись. Бидлота!!! Розумові інваліди, щоправда, не на візку. Сміття будь-якого суспільства. Первісні люди, тільки з смартфонами в руках.
ABC Показати IP 20 Жовтня 2023 12:20
Краще, ніж Монатік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus