USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку з вогню врятували чоловіка

15 Травня 2017 10:23
Пожежа в цегляному житловому будинку на вулиці Володимирській трапилася 13 травня у Луцьку, повідомили у прес-службі ДСНС у Волинській області.

За викликом на місце події прибули працівники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки, які оперативно погасили загорання.

Під час пожежі вогнеборці врятували громадянина 1973 р.н., якого каретою «швидкої» госпіталізували до міської клінічної лікарні. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

Того ж дня о 03:10 у місті Нововолинськ виникла пожежа легкового автомобіля Peugeot Expert. Ліквідували пожежу о 03:18 співробітники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Причина пожежі – встановлюється.

14 травня о 15:50 у селі Лісово в урочищі «Кописть» Маневицького району виникло загорання сміття на несанкціонованому сміттєзвалищі на площі 0,5 га. Ліквідували загорання працівники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини, розрахунок на автоцистерні з Вовчеського лісництва та Поліського лісового господарства, залучалось 2 трактори.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

О 21:07 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Луцьку виникло загорання на технічному поверсі 9-ти поверховому цегляному житловому будинку на вулиці Дубнівській. На місце події у складі двох відділень прибули працівники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, авто драбина частини спеціальної пожежної техніки та автомобіль газодимозахисної служби. Рятувальники застосували апарати на стисненому повітрі і в складі ланки потрапили в задимлене приміщення. Загорання ліквідували о 21:27.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus