USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку за час війни народилося понад 600 дітей

6 Червня 2022 14:24
За час повномасштабної війни у Волинському обласному перинатальному центрі з’явилося на світ понад 630 дітей. Зокрема, народили 80 внутрішньо переміщених жінок.

Про це у програмі «Актуально» на 12 каналі розповіла генеральна директорка комунального підприємства «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Ірина Горавська.

За її словами, зараз тут перебувають на обліку понад 200 жінок, які прибули на Волинь як внутрішньо переміщені особи.

У бомбосховищі за цей час народилося семеро дітей.

«Перша дитина, народжена в нас у бомбосховищі, це дитина нашої працівниці. Коли наша медсестричка народила в бомбосховищі хлопчика, весь персонал стояв і співав гімн України», – зазначила Ірина Горавська.

Читати ще: Як оформлювати новонароджених під час війни

Додамо, від початку повномасштабної війни на Волині зареєстровано народження майже двох тисяч малюків.

Нагадаємо, зареєструвати народження дитини можна, скориставшись послугою єМалятко. Віднедавна ця комплексна послуга знову доступна на порталі Дія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus