USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку за добу на COVID-19 захворіли двоє дітей

23 Квітня 2020 17:16
За останню добу у Луцьку зареєстровано 7 нових випадків COVID-19, серед них 2 дітей.

Про це сьогодні вели мову під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, повідомили у Луцькій міськраді.

Розпочинаючи нараду, начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін детально проаналізував ситуацію із захворюванням на COVID-19 по Україні та області зокрема. «За минулу добу до сімейних лікарів звернулися 164 лучанина, серед них 88 дітей та 76 дорослих, виявлено 9 підозр на COVID-19», – доповів Володимир Лотвін.

Зростання кількості хворих на коронавірус у Луцьку пов’язують із недотриманням карантинних норм у Вербну неділю та на Великдень. На цьому акцентував секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт: «Люди не дослухалися до рекомендацій, порад та вимог карантину і вирішили відвідати храми. Відтак, ми бачимо, що зараз хворіють цілими сім’ями, піддаючи небезпеці усіх своїх родичів та близьких. Багато людей приховують, де інфікувалися, і не хочуть розповідати, з ким контактували. Тому велике прохання до всіх казати правду, аби оперативно виявляти джерело інфекції».

Крім того, Григорій Пустовіт наголосив, що ці дні для нас будуть тривожними, лучани мають отримувати більше інформації про випадки захворюваності, аби вони не були такими безвідповідальними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 23 Квітня 2020 19:14
Луцьк нехай готується, з понеділка Кромберг виходить на роботу і це буде ще більше захворювань! Це не Модерн з SKF де є відповідна відстань між працюючими, а на Кромберзі пліч о пліч люди працюють і майже з усієї області...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus