USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за фактом наруги над могилою Героя відкрили провадження

13 Серпня 2015 17:17
За фактом наруги над могилою Героя Небесної Сотні у Луцьку відкрили кримінальне провадження. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, інцидент трапився у ніч із 11 на 12 серпня. Вандали повалили хрест та розкидали вінки на могилі Героя Небесної сотні Василя Мойсея, який під час революції «Гідності» поклав своє життя у боротьбі з тоталітарним режимом. А також поблизу могили спалили Біблію та шарф ФК «Волинь».

Відомості про вказаний факт внесли до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Слідчий підрозділ розпочав кримінальне провадження за статтею 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або тілом померлого) Кримінального кодексу України.

– Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, які поглумилися над пам’яттю Героя Небесної сотні. Таке правопорушення законом карається позбавленням волі на строк до трьох років. Міліція зробить усе, аби зловмисники понесли справедливе покарання за свої зухвалі дії, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Окрім того, керівництво обласного управління міліції прийняло рішення щодо посилення охорони громадського порядку на Меморіалі вічної слави у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Наталка Показати IP 13 Серпня 2015 17:26
вже геть людяність втратили... Вандали!
Кот Показати IP 13 Серпня 2015 17:37
Дуже надіємся на позитивні результати розслідування,адже таким маргіналам не місце в нашому суспільстві.
я Показати IP 14 Серпня 2015 07:21
интересно, какие *роды минусуют....
101 Показати IP 14 Серпня 2015 20:22
Порошенко напхав сепарів сюди на західну Україну.Тут їх лілеють ,грошову допомогу надають ,статус і тк.інше. Пора починати помалу відстрілювати.
Джулія Показати IP 14 Серпня 2015 22:18
Позбиткуватися над могилою...Виродки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus