USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за співфінансування з НЕФКО ремонтують і утеплюють навчальні заклади

19 Травня 2020 17:51
Завершується капремонт фасаду в Луцькому ліцеї № 28 на вулиці Дубнівській, також у закладі капітально відремонтовано дах.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

Окрім того, в закладі передбачено заміну всіх вікон та дверей на енергоощадні, встановлення ІТП, оновлення вентиляції, заміну мереж, освітлення та обладнання на кухні.

Зі слів начальника управління капітального будівництва Луцької міської ради Леоніда Карабана, ремонтні роботи здійснюються на умовах співфінансування із Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

У програму термомодернізації НЕФКО, окрім ліцею, входять ЗОШ № 2 та 25, НВК № 26 та навчально-реабілітаційний центр. На ці об’єкти НЕФКО надало 943 тисячі євро, міська рада – 606 тисяч.

Програма передбачає, зокрема, заміну вікон, дверей, утеплення фасадів, облаштування покрівлі тощо. Підрядником виступило ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus