USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт освітніх закладів Луцька потрібно додатково 6 мільйонів

19 Липня 2017 17:52
Здійснюючи ремонтні роботи в школах та ДНЗ Луцька, освітяни виявили більше проблем, ніж очікували. Аби усі роботи завершити вчасно, з міського бюджету просять дофінансування.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 19-го липня.

Так, згідно з останніми даними управління освіти Луцької міської ради, яке надало звіт щодо виконання капітального ремонту у навчальних закладах, на завершення робіт не вистачає понад 6 мільйонів гривень. Як пояснили в управлінні, попередні розрахунки були попередніми, а під час здійснення робіт виникли інші проблеми, які потребують нагального вирішення.

З цього приводу голова комісії Борис Смаль наголосив, що в подальшому необхідно більш детально вивчати об’єкти перед ремонтом оскільки бюджет немає великих вільних залишків, аби непередбачувано перенаправляти такі суми.

«До кінця літа ми повинні завершити роботи, на які виділили вже 13,925 мільйона гривень. Звісно депутати знайдуть додаткові кошти. Як голова бюджетної комісії я наполягаю, що це неприйнятно. Звісно, коли розібрали якийсь ДНЗ, то його необхідно добудувати, і гроші ми мусимо передбачити, хоча розраховували на іншу суму. Торік я сам піднімався на дах, коли ми рахували скільки балок потрібно на ремонт, і суму вдалося спрогнозувати більш-менш точну. Тому до цього варто підходити ґрунтовніше», - наголосив Борис Смаль.

Дану інформацію в управлінні освіти взяли до відома, аби напрацювати відповідні пропозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus