USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку забудовники, які відмовляються від підземних смітників, не отримають жодних дозвільних документів

2 Листопада 2021 14:58
У Луцьку забудовникам, які не облаштовують підземні смітники на території власних забудов, відмовлятимуть в отриманні будь-яких дозвільних документів.

Про це під час розширеної наради повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він зазначив, що до нього як до очільника міста звернулися мешканці багатоповерхівки на вулиці Гулака-Артемовського, 15а.

«Там будують багатоквартирний житловий будинок. І забудовники не придумали нічого кращого, ніж до тих восьми контейнерів, які стоять біля будинку, доставити свої. Така ж ситуація й на Перемоги. До мене приходять голови ОСББ й пропонують ще доставити смітники під міст. Але у 2022 році такого просто не може бути», - обурився міський голова.

Ігор Поліщук звернувся до директора департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніаміна Туза з вимогою не надавати жодних містобудівних умов та дозвільних документів забудовникам, які не облаштовують підземні смітники на території своїх забудов.

«Сьогодні вже соромно говорити про підземні смітники. Понабудовують квартир, людям пороздають, а ті, своєю чергою, повинні шукати місце, куди б викинути сміття. Такого не може бути», - відрізав мер.

Як повідомляли, через «ділків», які засіли у головному управлінні Держгеокадастру у Волинській області, лучани не можуть отримати витяги про нормативно-грошову оцінку землі, аби продовжити договір оренди тощо.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 2 Листопада 2021 16:15
Підземні смітники - то, звичайно, гарно і акуратно..але це гарантована смерть кошенятам та цуценятам, викинутим в такий смітник...без шансів бути врятованими...
Нема на то ради ! Показати IP 2 Листопада 2021 16:45
Так ви ж мораторій оголосили на нове будівництво ! Як видано дозвільні документи на будівництво ? Про які Тузові містобудівні умови мову ведете ?
так нас! до Нема на то ради ! Показати IP 2 Листопада 2021 19:38
мораторій то для підвищення ціни на нерухомість, яку ніхто не хоче брати
Анонім Показати IP 2 Листопада 2021 16:57
Вже мусоропроводи пробували. Тепер ще одна ідея.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus