USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку загасили пожежу в 9-поверхівці: двох осіб врятували

31 Грудня 2014 10:28
30 грудня близько 22:40 трапилась пожежа в 9-поверховому житловому будинку на вулиці Кравчука в Луцьку. Мешканці багатоповерхівки зателефонували до служби «101» і повідомили, що з підвалу йде дим і до місця виклику виїхали рятувальники Управління ДСНС у Волинській області.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Вже за 6 хвилин в складі ланки газодимозахисної служби рятувальники подали на приборкання вогню в підвалі будинку пожежний водяний ствол і дуже швидко локалізували горіння. Завдяки оперативним діям рятувальники змогли віднайти в підвалі двох чоловіків 40-ка та 63-х років, один з яких був у непритомному стані.

Рятувальники винесли постраждалих безхатченків на свіже повітря та передали їх до рук медиків карети швидкої допомоги, які надали людям лікарську допомогу.

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння одного з врятованих громадян.

З метою запобігання подібних випадків, рятувальники звертаються до населення з застереженням бути вкрай обережними при поводженні з вогнем, не курити в ліжку, не зловживати алкоголем та застерегти від цього сусідів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus