USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку запрацював екологічний фонд «E go2020»

1 Березня 2019 22:04
За порівняно короткий час на підприємстві КП «Луцькводоканал» запровадили роботу першого в Україні екологічного фонду серед підприємств комунальної сфери. Менше ніж за місяць зібрали близько 300 тис грн, передбачили перелік екологічних заходів, на які спрямують зібрані кошти. Всі суми та напрямки їх використання зазначені у відкритому доступі на сайті КП «Луцькводоканал», інформує прес-служба КП.

Основним донором фонду виступає підприємство КП «Луцькводоканал», яке спрямовує кошти на рахунок фонду від інших видів діяльності. І вже станом на 1 березня бюджет екологічного фонду «E go2020» становить більше 300 тис. грн.



Кошти розподілені й будуть спрямовуватися на наступні цілі:

- озонування приміщення каналізаційно-насосної станції №2 (для очищення повітря і усунення неприємних запахів),

- придбання обладнання для санації каналізаційних мереж,

- відновлення функціональності радіальних відстійників очисних споруд каналізації (проектні роботи),

- попереднє очищення каналізаційних стоків,

- проведення оцінки технічного стану та перспективної експлуатації артезіанських свердловин та ін.

Підприємство прогнозує щомісячні залучення власних коштів до екологічного фонду у сумі близько 400 тис. грн , а також залучення фінансів у вигляді благодійних внесків від бізнесу і небайдужих громадян.

Усі надходження та напрямки запланованих екологічних заходів уже відображаються на сайті підприємства у відкритому доступі (на головній сторінці підприємства у розділі «Про нас» - «Екологічний фонд»). У розділі створено зручний і легкий спосіб для того, щоб усі охочі могли зробити внески на рахунок фонду. Зокрема, для бізнесу зазначені повні реквізити фонду, а для громадян, які користуються мобільним банкінгом, розміщено QR-код, який дозволяє кожному протягом кількох секунд зробити необхідний внесок.

Найближчим часом, в рамках діяльності фонду, КП «Луцькводоканал» має намір запустити екологічний проект, спрямований на турботу про молоде покоління. Саме цей проект планується реалізувати за рахунок благодійних внесків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus