USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку запустили мобільний додаток для платного паркування

23 Листопада 2022 11:15
В обласному центрі Волині впровадили мобільний застосунок «SmartLutsk» для здійснення безготівкової оплати вартості послуг з паркування на платних парковках.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Впровадження застосунку дозволить здійснювати оплату вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування через додаток.

Керівниця департаменту муніципальної варти Юлія Чіпак відзначила, що водії тепер у зручний спосіб зможуть розрахуватися за платну парковку, не шукаючи паркоматів. Наприклад, якщо людина на зустрічі, їй приходять сповіщення, що час потрібно продовжити. Це дозволить водіям не отримувати адміністративних стягнень. Додаток нині працює.

Розпорядником та адміністратором застосунку «SmartLutsk» буде департамент муніципальної варти. Саме муніципали здійснюватимуть контроль за оплатою послуг з користування майданчиками для платного паркування, зокрема в онлайн-режимі через застосунок «SmartLutsk».

Завантажити додаток на смартфон можна за посиланнями:

в App Store https://apps.apple.com/ua/app/smartlutsk/id1586865505

в Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartLutsk&hl=uk&gl=US&pli=1

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
користувач Показати IP 23 Листопада 2022 11:17
так він не працює
Андрій Показати IP 23 Листопада 2022 12:25
В Луцьку запустили безкоштовні курси для дітей В Луцьку запустили безоплатну програму медичної підтримки це було б цікаво і актуально а те, що хтось відкрив свій бізнес проект це пусте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus