USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку затримали водія з білим порошком і пістолетом

8 Червня 2020 21:12
Сьогодні на вулиці Новочерчицькій патрульні зупинили автомобіль Audi 80 за порушення правил дорожнього руху, інформує патрульна поліція Волині.

Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Надалі під час поверхневої перевірки відповідно до статті 34 Закону України «Про Національну поліцію» виявили два згортки фольги всередині з порошкоподібною речовиною, білого кольору, зовні схожу на наркотичну та предмет зовні схожий на пістолет.

34-річний водій від проходження огляду на визначення стану наркотичного сп’яніння відмовився.

Патрульні склали на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на визначення стану сп’яніння особою, яка керує з ознаками сп’яніння) КУпАП.

Вчора близько 8-ї години ранку на вулиці Зв’язківців, патрульні виявили у 24-річного чоловіка 10 поліетиленових пакети з кристалічною речовиною рожевого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Ближче до вечора патрулюючи на вулиці Чернишевського у двох чоловіків інспектори виявляють три згортки подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожу на наркотичну.

У всіх випадках для проведення відповідних слідчих дій та вилучення виявлених речовин на експертизу на місце було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гурман Показати IP 9 Червня 2020 06:47
Це ж поціновувач високої кухні. На фото мелений кардамон та ламане листя карі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus