USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затвердили повноваження інспекторів із паркування

24 Квітня 2019 17:52
Повноваження працівників муніципальної варти як інспекторів із паркування прописали в положенні департаменту.

Про це йшлося 24 квітня під час 56-ї сесії Луцької міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли проект рішення про зміну положення «Про департамент муніципальної варти Луцької міської ради», який підготували у зв’язку з тим, що на департамент поклали низку нових повноважень – це повноваження щодо реалізації проекту «Безпечне місто» і виконання працівниками функцій інспекторів з паркування.

Окрім того, передбачено перейменування відділу демонтажів на відділ демонтажів та евакуацій, на базі якого діють інспектори з паркування.

Так, у лютому цього року було прийнято рішення виконавчим комітетом щодо уповноваження працівників муніципальної варти виконувати функції інспекторів із паркування транспортних засобів.

Його прийняття покликане врегулювати питання дотримання правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, а також збільшити надходження до місцевого бюджету.

Передбачено, що інспектори з паркування зможуть проводити фото-, відео- та звукофіксацію для попередження протиправних дій і розкриття правопорушень. Також здійснюватимуть контроль за паркуванням та незаконним розміщенням авто відповідно до правил благоустрою міста Луцька і виноситимуть постанови у справах про відповідні адміністративні правопорушення.

Депутати підтримали проект рішення.

Нагадаємо, перші інспектори з паркування розпочали роботу в Луцьку з 17 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 24 Квітня 2019 22:27
Так депутатів і всіх чиновників перших ловити бо вони де і як хочуть стають
до 123 Показати IP 12 Липня 2019 17:44
їх вони бояться, тільки бабульок трусять і фоткають вничку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus