USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Збирають фото загиблих волинян для оновленого стенду пам'яті у Луцьку

19 Вересня 2016 09:48
У Луцьку встановлять фотостенд пам’яті загиблих волинян. Його зі світлинами загиблих волинян у Луцьку планують відкрити до 14 жовтня.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 19 вересня.

Так, він повідомив, що до ОДА надійшло звернення від Луцької міської ради з проханням посприяти в отриманні якісних фото загиблих волинян, та короткої інформації про них.

Так, в обласному центрі встановлять загальнообласний фотостенд загиблих в АТО волинян. Цей стенд планують відкрити до Дня захисника України - 14 жовтня.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих петицій опублікували відповідь на пропозицію Надії Дударь про розширення стенду загиблих воїнів, що знаходиться на Театральному майдані в Луцьку.

Оновлений фотостенд міститиме у собі фотографії Героїв Небесної Сотні, лучан та волинян, які загинули під час проведення АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus