USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На новий фотостенд пам’яті у Луцьку необхідно 200 тисяч

22 Вересня 2016 14:53
З’явився приблизний розрахунок вартості стенду зі світлинами загиблих волинських героїв.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 22 вересня.

Нагадаємо, у центрі Луцька планують встановити фотостенд пам’яті, де мають розмістити фотографії усіх загиблих волинян.

Так, свого часу до міської влади звернувся Луцький район з проханням розмістити на стенді світлини загиблих бійців АТО та Героїв Небесної Сотні, не лише з обласного центру Волині, а й району. Згодом, до фотостенду почали зносити світлини всіх загиблих волинян. Окрім того, лучани неодноразово зверталися до міської влади з петиціями, у яких просили розмістити на фотостенді фотографії усіх загиблих героїй.

Зрештою, у Луцьку вирішили встановити обласний фотостенд. Розробити проект доручили КП «Луцькреклама», тож наразі збирають фотографії.

Як розповів директор «Луцькреклами» Олександр Ковальський, існуючу конструкцію зі світлинами, відповідно до проекту, мають замінити, виокремивши загиблих лучан, а поруч має бути ще одна конструкція.

Приблизна вартість такого фотостенду – 200 тисяч гривень. Проте, зі слів чиновника, сподіваються, що вартість буде меншою.

Щоправда, депутати зауважили: напередодні того, як роздавати подібні доручення і виконувати роботи, облдержадміністрація мала б поговорити з батьками загиблих з цього приводу. Крім того, мало б бути й співфінансування з обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Вересня 2016 15:00
ото пиляють бабло... 200 000... та там максимум 10тис.грн. піде, якщо його робити з 0. он ремонт в міськраді роблять за 300 000, а тут під**и з «Луцькреклами» рішили на рівному місці заробити на імені героїв...
ВОВК Показати IP 22 Вересня 2016 16:38
к*зли драні на смерті і то хочуть бабки.СЛАВА УКРАЇНІ
Галина Показати IP 22 Вересня 2016 17:32
Нехай Карабан за всіх батьків загиблих не розписується !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus