USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Регіонали хочуть створити союз «Український фронт»

1 Лютого 2014 13:49
На позачерговому всеукраїнському зльоті керівників первинних організацій в Харкові прийнято рішення про створення всеукраїнського громадського союзу Український фронт, інформує в суботу, 1 лютого, "Кореспондент" з посиланням на інформагентство Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією видання, пропозиція, озвучена главою правління ХОО Союзу ветеранів Афганістану Володимиром Рижковим, була підтримана одноголосно.

"Назва особливо символічна... Наш фронт почне очищати українську землю від тих, хто прийшов сюди з окупаційними планами. Так було тоді, так відбувається зараз. Наші діди і прадіди з цим завданням впоралися, сьогодні наша черга. І я думаю, що ми будемо гідні тих, хто нас народив, хто нас виховував і хто давав нам основи характеру і хороше правильне патріотичне виховання", - сказав глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Згідно з інформацією організаторів, в зльоті беруть участь близько 6000 осіб у складі 20 делегацій представників обласних організацій Партії регіонів, народні депутати України Олег Царьов, Дмитро Святаш, Дмитро Добкін, Анатолій Денисенко, представники дипломатичних кіл, представники Компартії України, представники більше 50 громадських організацій та об'єднань.

Раніше голова облдержадміністрації Харкова Михайло Добкін заявляв, що вважає прийняті 16 січня закони "недостатньо жорсткими". Також чиновник висловлював думку, що в Україні "необхідно на законодавчому рівні викорінити войовничу політику екстремістів, націоналістів і грантоїдів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зрячий Показати IP 1 Лютого 2014 14:14
ДОВЕДЕНТЬСЯ ЗВІЛЬНЯТИ УКРАЇНУ ВІД СЕБЕ. ІНШИХ ОКУПАНТІВ НЕ БАЧУ.
адекват Показати IP 1 Лютого 2014 17:24
Ці борці з фашизмом небезпечні для суспільства
українець Показати IP 2 Лютого 2014 10:46
Бач як казнокради заворушились. А де ви були під час пожежі, коли горів завод, і ваші люди гинули через халатність всяких добкінсів і гепкінсів.....Краще подбайте за безпеку своїх жителів,,,,фронти вони збирають,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus