USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з’явиться стела з іменами загиблих в АТО

20 Серпня 2014 12:16
Меморіал «Вічна Слава» в обласному центрі може поповнитися ще одним скорботним об’єктом. Неподалік місця, яке міська влада виділила на пам’ятний знак Небесній Сотні, планують встановити стелу з іменами загиблих у зоні АТО.

Про це стало відомо під час засідання Луцького міськвиконкому сьогодні, 20 серпня.

Зі слів міського голови Миколи Романюка, в місті планують оголосити конкурс на розробку проекту стели, де викарбують імена лучан, які загинули під час АТО. Стела має бути розташована поруч з тим місцем, де буде пам’ятний знак героям Небесної Сотні.

Варто згадати, що гості міста неодноразово відзначали Луцьк, як місто контрастів, де вживаються, на перший погляд, непоєднувані речі. Там поруч з пам’ятними знаками загиблих у Другій світовій війні є й місце для вшанування Героїв Майдану. А біля пам’ятки радянської архітектури – РАЦСу планують встановити пам’ятник Степану Бандері.

Нагадаємо, від часу початку АТО, вже загинуло 9 лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
поліщук Показати IP 20 Серпня 2014 12:49
А чому тільки з іменами лучан? Є місце пам'яті воїнів-інтернаціолістів, з іменами всіх полеглих волинян. На меморалі знайшлось місце для вшанування холмщаків, чорнобильців. Що, це все лучани? А якщо і справді так Романюк хоче зробити, і журналісти нічого не напутали, то нехай він цю стелу встановить біля міської ради. А меморіал "Вічна Слава" це не тільки Луцьк а вся Волинь.
Западенець до поліщук Показати IP 20 Серпня 2014 13:08
Згоден, Луцьк є обласним центром і Романюку, з його радниками , слі навчитись мислити глобально. Якщо ти був лучанином то твоє імя збережеться для історії - якщо ти із забитого волинського села - память про тебе загине з тобою.
Анонім до поліщук Показати IP 20 Серпня 2014 14:26
А при чому тут холмщаки. Ви усі добре пристоували, всі при кріслах.ВВВ давно закінчилась,ваша ера пройшла старі
Імена усіх волинян до Анонім Показати IP 20 Серпня 2014 18:08
Меморіал обласного та дердавного значення і мови про виключно лучан бути не повинно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus