USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – «зірковий» новорічний турнір із футзалу

28 Грудня 2015 09:58
Забита престижними авто стоянка біля обласної ДЮСШ, перехожі, що підтюпцем поспішають на матч-відкриття, заповнена зала і клацання фотокамер мобілок – усе це про перший ігровий день традиційного новорічного турніру з футзалу, який стартував 27 грудня у Луцьку. Як завжди під новий рік до Луцька з’їхалися окрім найкращих регіональних футзальних команд, ще й найвідоміші футболісти краю, які «розсипалися» по різних командах.

Про це повідомили у прес-службі «хрестоносців».

Для гравців Прем’єр-ліги турнір – це і спосіб підтримати форму, і пропаганда гри, і приємний та корисний спосіб зустрітися у місті, яке стало рідним для багатьох з них. У 19-й за ліком новорічному турнірі принаймні дві команди дуже і дуже близькі вболівальникам «Волині». У «Весті» грають вихованці нашої U-19, а «Новий Луцьк» обрали нинішній тренер «Ворскли» Василь Сачко, воротар «Волині» Віталій Неділько, нападник і захисник «Волині» Віктор Хомченко і Роман Никитюк, півзахисники «Сталі» та брестського «Динамо» Роман Карасюк і Андрій Стрижеус.

Фонд Ігоря Палиці був радий бачити у своїй команді й відомих колись гравців «хрестоносців», а нині тренерів «Волині» Віктора Мацюка, Володимира Гапона, Альберта Шахова, Олександра Антонюка, Романа Степанова.

Специфіка футзалу така, що гравцям із «великого футболу» не завжди легко переходити на «паркет». Так сталося і в сьогоднішніх матчах, тим більше, що обом «волинським» командам протистояли дуже сильні саме футзальні команди.

Молодь із «Весту» дуже гідно протистояла «Вотрансу», за який зіграли Артем Федецький, «волинянин» Слава Шарпар і Тарас Михалик. Наприкінці матчу зa рахунку 0:2, «Вест» зняв воротаря і поставив п’ятого польового. Після цього «Вотранс» ще двічі забив. Відзначимо, що юніори «Волині» тричі в цьому матчі влучали в каркас воріт і взагалі виглядали пристойно. Так само непогано вони зіграли й другий матч на турнірі проти «Аперкота» - відомого футзального колективу – 1:4.

Так само двічі програв й «зірковий» «Новий Луцьк» - все ж зібраній напередодні турніру команді з «великого» футболу важко на рівних тягатися із футзалістами. Відтак, поразка 1:9 від ковельчан і 0:3 від «Вотрансу».

Отож, у нинішньому матчі «Новий Луцьк» і «Вест» визначать третю команду групи А (19.00).

Решта матчів другого ігрового дня розпочнеться о 16.00 в залі обласної ДЮСШ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 28 Грудня 2015 10:06
Яке це число можна написати?????????????????????????
Футболіст Показати IP 28 Грудня 2015 14:31
Який зірковий тренер (Сорокун), такий і результат. Льоша. В першій грі вам вдули 190 а не 9 як ти пишеш. Забирай команду і не позор славне ім'я шефа
Чуваку Показати IP 28 Грудня 2015 18:38
Футболіст, навчися рахувати. А при чому тут Сорокун?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus