USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку зміняться тарифи на захоронення побутових відходів

4 Серпня 2016 11:19
Бюджетні та небюджетні організації платитимуть різну ціну за вивезення побутового сміття.

Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озінович.

З його слів, від 22 квітня 2015 року на полігонні сміттєвих побутових відходів встановили спеціальні баки для збору сміття, ведеться ретельний облік кількості та тоннажу відходів для подальшого захоронення.

Тож відтепер, згідно з рішенням виконавчого комітету, послуга з захоронення побутових відходів, які вивозяться транспортом споживачів, вартуватиме: 36, 66 гривень за тонну для бюджетних організацій (З ПДВ) й 41,67 гривень – для інших споживачів.

«Усе правильно. Везуть самоскид пінопласту і самоскид бетону, а у результаті - усі одинаково платять за захоронення відходів. А тепер платитимуть за вагу», - зауважив Луцький міський голова Микола Романюк.

Підтримав думку мера і його заступник Тарас Яковлев: «Існує єдина одиниця виміру, від якої залежатиме ціна – вага. Об’єм сміття ми не будемо враховувати. Є розрахунок за 1 тонну. Усі тарифи – на підставі ваги»,- резюмував віце-мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus