USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Змінили список осіб, які погоджують розміщення МАФів у Луцьку

20 Липня 2016 19:00
Виключити зі складу робочої групи з погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд тих, хто не бере участі в її роботі, вирішили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 липня. Члени виконкому внесли зміни до складу робочої групи з погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд.

Робоча група з погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька утворена рішенням виконавчого комітету від 16.12.2015. Вона включає 21 особу, в тому числі 10 депутатів міської ради.

Вивести зі складу робочої групи вирішили осіб, які, зі слів начальника управління містобудування та архітектури Леоніда Герасимюка, практично не беруть участі у роботі групи. Відтак, зі складу органу вивели завідувача відділу комунальної гігієни санітарно-епідеміологічної станції міста Луцька та Луцького району Миколу Лупана, начальника сектору управління Держтехногенбезпеки управління ДСНС України у Волинській області Юрія Горбача, директора департаменту фінансів та бюджету Лілію Єлову, головного спеціаліста відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду департаменту ЖКГ Івана Козака та начальника відділу оренди землі управління земельних ресурсів Анастасію Федосеєву. Водночас до складу робочої групи вирішили включити начальника управління земельних ресурсів Сергія Шабалу.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев на запитання члена виконкому Романа Бондарука про принципи формування робочої групи відповів, що законом така група не передбачена. Разом з тим, єдиним нормативним документом, що передбачає порядок розміщення тимчасових споруд, є наказ Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства. У документі передбачено, що такі дозволи видають управління архітектури на підставі паспорта прив’язки. Відповідно до рішення сесії міськради у Луцьку розробили рішення про порядок погодження та створили робочу групу, склад якої не регламентується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЧП Показати IP 21 Липня 2016 08:53
Тарас Яковлєв правий. Утворення такої багаточисельної "робочої групи" не передбачено містобудівним законодавством, а рішення є нікчемним. Один із законів Паркінсона гласить: хочеш завалити справу - створи комісію. Так і у луцькій міській раді. Замість того, щоби спрощувати процедури, їх ускладнюють, та ще й у супереч закону. Це ж треба 21 чиновника відривати від роботи, щоби приймати рекомендаційні незаконні рішення.
Підприємець Показати IP 21 Липня 2016 13:21
Рішення не пройшло регуляторноі процедури і суперечить законодавству. Підприємці не виконуйте корупційні рішення міськради. Чиновники наживаються. Один з них - Козлов.
Ого Показати IP 21 Липня 2016 13:24
Рішення такеж незаконне як і рішення про погодження вивісок, що передбачає незаконні вимагання за паспорта вивісок! Комсомольці погрузають в корупціі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus