USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку знають, як позбутися «совкової» медицини

22 Липня 2014 22:00
Вирішенням деяких важливих проблем сучасної медицини на Волині може стати впровадження системи страхової медицини.

Про це повідомив керівник санітарно-епідеміологічної служби Луцька Іван Ульчак під час наради «Підсумки роботи галузі охорони здоров’я міста за шість місяців 2014 року» сьогодні, 22 липня.

Очільник місцевої СЕС зауважив, що профілактична медицина серед лучан є вкрай непопулярною і часто люди нею нехтують. А нинішні реалії такі, що лікар бігає за пацієнтом. Зі слів посадовця, населення, яке жило ще за часів СРСР, звикло до того, що лікар за все відповідає. Мовляв, тому потрібно позбавитись від пережитків тих часів та запроваджувати принципово нові стандарти надання медичних послуг.

«Поки ми не вкладемо в розум і серце нашого населення розуміння того що здоров’я – це безцінний дар, за який треба боротися, та не впровадимо страхову медицину, то нічого не досягнемо», - насамкінець зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лiкар Показати IP 22 Липня 2014 22:08
Ще простiше можна: набрати лiкарiв з майданiв. I щоб Луцьк став пiонером в цьому проектi.
Медик до Лiкар Показати IP 23 Липня 2014 07:59
І не треба перегинати палку! Здоров'я людини, дійсно, в першу чергу, залежить від самої Людини, а совок цього не навчив. Теперішньою медициною невдоволені люди совкової пори, які самі ж ВИХОВАЛИ і теперішнє покоління медиків (і зараз продовжують ВИХОВУВАТИ). То чим же невдоволені?! Сучасні медики - це совкові ДІТИ та ОНУКИ. Треба було краще вчити!
Медик-патрiот до Медик Показати IP 23 Липня 2014 08:20
Так лiкар i пише ж, що треба бiльше майданну медицину запроваджувати! Нову школу медицини пiд патронатом пана Вiтера та Гузя звснувати! I будуть в славнiй Волинi новi, патрiотичнi медики, що позбулися совковостi. Головна користь вiд цього- хворих стане набагато меньше! Хоча i недолiки в статистицi населення з'являться...
Лучанин Показати IP 23 Липня 2014 01:51
Профілактика? Ну й насмішив!.. А де нормальне житло, харчування, відсутність стресів тощо? Ви без цього хочете щось почати робити? Досить вже 3,14здіти!!! Де якісні продукти харчування, чиста питна вода? А це основа! Далі йде чисте повітря, активний спосіб життя... Тільки й думає кожен щоб позбутися будь-якої відповідальності!
Мама медиків до Лучанин Показати IP 23 Липня 2014 09:53
За даними ВООЗ, здоров'я людини залежить:- від способу життя - на 50%;- від спадковості - на 20 %;- від екології - на 20 %;- від рівня медичної допомоги - на 10%. Почитайте Амосова: як він жив,як харчувався і чого досяг. А щодо лікарів, то тут ще діє сталінський принцип "Хорошого лікаря народ прогодує, а погані нам не потрібні." От і маємо...
ВОНО Показати IP 23 Липня 2014 05:16
СЕС корумпована структура і кому як не їй ненавидіти *совок*, адже кляті совіти бесплатно будували лікрні і поліклініки та ще й за це ніхто не брав та не давав відкатів та хабарів
анонім Показати IP 23 Липня 2014 08:20
Совкова медицина - це перш за все безкоштовна медицина. В нас її давно немає. Так навіщо такий заголовок писати? Краще - Як позбутись корупції і хабарництва в медицині? Або в В медичній галузі знайшли спосіб покращити ситуацію: потрібно звільнити 50% процентів прибиральниць.
Медик-патрiот до анонім Показати IP 23 Липня 2014 08:32
А заголовок такий через те, що автор перший в черзi на майданну медицину! Вiн на прийомi разом з лiкарем-патрiотом будуть "ще не вмерла..." разом iз "отче наш" на початку спiвати, i хворь згине!
Юрій до Медик-патрiот Показати IP 23 Липня 2014 09:50
Шановний Ви вже той Майдан ліпите куди треба і не треба. Вам щось не подобається? Потяг Ковель-Москва, щастя й здоров'я, а ваші соплі тут нікому не треба.
лена Показати IP 23 Липня 2014 09:29
Совкова медицина -СИДОРА НА МИЛО
люся до лена Показати IP 23 Липня 2014 10:07
сидор купив квартиру данильчуку (основному волинському люстратору) біля податкової. сидора ніхто не чіпатиме!!!!
Анонім до люся Показати IP 23 Липня 2014 10:14
Якщо це відомі дані, то чому ви пишете тут, а не в прокуратуру (ГЕНЕРАЛЬНУ, краще), щоб розібралися?
люся до Анонім Показати IP 23 Липня 2014 10:28
а вам відомі факти правомірних дій прокуратури? хрось добився там якогось толку а тим паче справедливості? часу шкода на це а факт провірений !!!!данильчуку квартиру там купили. і гузю машинку нову теж. граються хлопчики
Анонім до люся Показати IP 23 Липня 2014 11:59
З таких хлопчиків і починається демократія і стара засиджена влада їх бюїться і пише всякий бред. Так тримати хлопці і не боятись нікого за вами майбутнє України!!!
люся до Анонім Показати IP 23 Липня 2014 12:35
бред, прийде час і їм боятися так завжди не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus