USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинську міліцію знову будуть пікетувати

1 Квітня 2014 21:48
Мирна акція протесту проти призначення на посаду головного начальника міліції області Віктора Швидкого відбудеться в Луцьку завтра, 2 квітня, під стінами УМВС у Волинській області. Про це Інформаційне агентство Волинські Новини повідомили у місцевому осередку Правого сектору.

Активісти, зокрема, зазначили:
"Призначення генерала Швидкого викликало обурення серед громадськості. Після неодноразових акцій протесту з приводу цього позицію громади не враховано. Нагадаємо, 9 березня Віктор Швидкий очолив обласне управління міліції. Після громадських обговорень та пікетувань, переговорів з представниками ряду «революційних» організацій 12 березня він написав заяву про звільнення. Однак міністр Аваков не почув голосу народу і не звільнив Швидкого з посади начальника волинської міліції. Тому громадськість Волині вкотре висловить свій протест. Акція розпочнеться о 14:00".

Нагадаємо, що сьогодні, 1 квітня, Віктор Швидкий повернувся до виконання керівних обов'язків у волинській міліції. Прес-служба обласного УМВС повідомила журналіста Інформаційного агентства Волинські Новини, що донині генерал перебував на "лікарняному".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 105
лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 21:57
що пашко очканув? ти вже одну мирну акцію провів. дай бог тебе першого там повяжуть
Василь до лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 22:12
Всім небайдужим волинянам доцільно прийти в 12-00 годин до приміщення УМВС і допомогти міліції поставити на місце цих новоспечених фюрерів.
ветеран до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 22:13
підтримується
Віктор до ветеран Показати IP 1 Квітня 2014 22:50
Збір ветеранів силових стуктур біля приміщення УМВС в 12-00
Тарас до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 22:15
підтримую і закликаю своїх однодумців по розсилці приєднатись і допомогти міліції запрацювати
ВАМР до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 22:17
Закидаємо інформацію в розсилку для підтримки мідліції
Дмитро до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 22:17
Прийдемо
член самооборони до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 22:20
Членів замооборони закликаю не підтримувати акцію ПС, свій радикалізм вони показали в КИєві піднявши зброю проти двох членів самооборони майдану
Валерій уч. війни в до член самооборони Показати IP 1 Квітня 2014 22:23
Звертаюсь до воїнів авганців і десантників, побратими прошу Вас відмежуватись від правого сектора , а прийти і підтримати міліцію навести порядок.
Геть хабарника до Валерій уч. війни в Показати IP 2 Квітня 2014 10:14
Або іншими словами- прийдіть і підтримаєте хабарники, пошліть волинян на х...і буде вам щастя!!!афганці за народ!!! Думаю, тут ніхто не сумнівається!!!
Анонім до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 22:26
Та невже міліція не може сама справитись?Тим більш всі розуміють що ультрарєволюціонери не мають підтримки в волинян.Чи може міліція сама заінтерисована в цьому?
007 до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 23:30
Що ви вчипились за ту міліцію,пішли б в інших установах порядки наводити,ось наприклад у школах.А то хочу дитину в школу відати бо вже 6-ть років,авсі деректора відмовлять мов кажуть набір закінчений,або тонко на хабаря натякають!!!
Сусід до 007 Показати IP 2 Квітня 2014 09:13
Вам не мають права відмовити у тій школі, до якої приписана ваша вулиця. Так що лице кірпічіком - і до директора. Друга справа, якщо ви не хочете саме в цю школу. Тоді вже це дійсно ваша особиста проблема, а не школи, директора і ПС.
007 до Сусід Показати IP 2 Квітня 2014 16:12
Ось якраз та школа до якої приписані,просто відмовили і все,грошей хочуть а я непропуную....
НЕЛУЧАНИН до Василь Показати IP 1 Квітня 2014 23:41
ви провокуєте війну ?
Всем до Василь Показати IP 2 Квітня 2014 00:03
Придем со своим зарегистрированным оружием и поддержим. Если не мы то к то.
ПРАВДА до Василь Показати IP 2 Квітня 2014 07:17
Волиняни. Відкиньте особисті несприймання "кормчих" ПС. Це помилка керівників ПС у Києві - ставити таких як Данильчук та Тимощук. Є там непогані хлопці. З тупоголовими керівниками можна хорошу ідею звести нанівець. А те, що з приходом Швидкого відновляться старі порядки - це очевидно. Його не можна допускати до влади.
Микола ветеран ОВС до лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 22:26
Звертаюсь і закликаю пенсіонерів , ветеранів МВС прийти в 12-00 годин до приміщення УМВС і дати відсіч радикалам з ПС з подальшим їх видворенням з Будинку культури
Анонім до Микола ветеран ОВС Показати IP 1 Квітня 2014 22:38
А чому не до всіх лучан? Не до всіх волинян? Якщо міліція з народом, тоді і на друге можна розраховувати.Апелюйте до громадкості і не помилитесь.Їх до неділі із Хрещатика випруть ..це точно..Україна має розвиватись як демократична країна.Другого шляху в нас не має.
НЕЛУЧАНИН до Микола ветеран ОВС Показати IP 1 Квітня 2014 23:42
ще бабуль з ліпін привезіть
Вася до лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 22:46
То взавтра і затримати цих героїв по заяві поліщука та башкаленко і в камеру їх петухів!!!
Галина до Вася Показати IP 2 Квітня 2014 13:43
А василька по заяві колективній Зваричів, Мельників, Бакаїв куди? В ДУРКУ! Невже косоголовий мазохіст і досі думає , що вернуться януковичі і іже з ними?!
Микола до Вася Показати IP 2 Квітня 2014 13:55
Н да васильку. А санітар мабуть десь відлучився? Так кажеш і по заяві януковича треба арештувати пів України. Хоча не сумніваюсь що швидкоподібні готові і цей наказ виконати, от тільки очечко жим -жим.
Григорій до лучанин Показати IP 1 Квітня 2014 22:47
В.о. президента Олександр Турчинов пояснив, що після прийнятого сьогодні політичного рішення за бойовиків на вулицях будуть питати з силових структур. Саме правоохоронці повинні навести порядок. "Ми зобов'язані це зробити, незалежно від того, де знаходяться ці збройні формування: в центрі, на заході чи на сході. Коли вони не в армії, міліції, Нацгвардії або Службі безпеки - вони є диверсантами, які працюють проти України", - заявив Турчинов. Допоможемо міліції відправити Данильчуів в Росію, прийдемо в12 -00 до приміщення УМВС допоможемо міліці,ї Слава Україні!
НЕЛУЧАНИН до Григорій Показати IP 1 Квітня 2014 23:44
а чого ж ви, бравурні вояки, не воювали проти диверсантів в криму ? очко зіграло ?
ЛУЧАНИН до НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Квітня 2014 00:13
А Ты га*но чего не воевал или не воевали твои правосеки, а воевали и запугивали мирных волынян ? Теперь вам бандюки будет спрос за все.
НЕЛУЧАНИН до ЛУЧАНИН Показати IP 2 Квітня 2014 10:07
сам ти гів*юк . ти вивчи спочатку мову народу, серед якого живеш, потім будеш пащеку відкривати
УВАГА до лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 06:31
І знову про наболіле і незрозуміле… Звичайно людей з криштально-чистою совістю немає. Вірніше, взагалі вони є, але не ті, що при владі чи у силових структурах. Та помріяти можна і поборотися за мрію також. Аби лише боротьба не була такою трагічною. Але коли вбивають масово цілком невинних людей – це страшно. Ще страшніше, що за ці вбивства так ніхто і непокараний. Деякі речі вже переходять усякі межі людського терпіння. Зокрема, коли підозрювані у вбивстві невинних, цілком спокійно працюють, допомагають уже новій владі і навіть не пішли у підпілля. Це про полковника Сергія Асавелюка. Полковник Асавеалюк був зафотографований і знятий на відео під час розстрілу беззбройних демонстрантів на Майдані, однак виявляється ці світлини не являються доказом його вини. Ця людина не те, що не заарештована, а навіть більше — досі працює на своїй посаді. Нова влада покриває вбивць Небесної Сотні, випускає з країни колишніх урядовців з награбованим, здає українську територію окупанту і призначає на посади регіоналів. Хіба за це ми боролися? Люд обурюється. Ось декілька висловів із Facebook. Як кажуть: «No comments!» «Більшість так званих «журналістів» і частина громадянського суспільства вважають, що вбивця Небесної Сотні Асавелюк зі своїми орлами може носити зброю, а законослухняні громадяни ні. Штурмувати Парламент із ворами і зрадниками — це провокація, а подарувати Крим Росії — це закономірність. Дати ляпаса брехуну і українофобу голові НТКУ Пантелеймонову — злочин, а розстрілювати вже затриману людину — справедливість. Аваков жахливий міністр. По-перше, вбивати це гріх. По-друге, вже затриману людину розстрілювати в наручниках погано (а для міліції це взагалі ганьба!). По-третє, погано брехати про те, що людина сама собі тричі вистрелила в серце. По-четверте, погано арештовувати патріотів, вбивати їх, називати без рішення суду «бандітами», а бандитів сепаратистів не чіпати, російських диверсантів відпускати назад, вбивць Небесної Сотні залишати працювати в міліції, колишніх урядовців ворюг випускати з країни. Аваков має піти у відставку, силовики-убивці мають бути арештовані, а БЮТівське зрадливе кодло, яке без боротьби подарувало Крим Путіну повинно бути викинуте на одвірки історії!» «Бачила цього «сотника» Медведя на Майдані…негідник рідкісний. Черговий «разбойник с большой дороги», який під прикриттям революції та Майдану «мутить» свої сумнівні справи. Про таких кажуть «кому война, а кому мать родная»…а ще поміж сотників ходять чутки, що його прикриває міліція». Як повідомляють ЗМІ, полковник Сергій Асавелюк був серед міліціонерів під готелем «Дніпро» після стрілянини на Хрещатику. Його впізнали і накинулися із запитаннями. Від журналістів Асавелюка «врятував» сотник Анатолій Ведмідь, неофіційний радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Зі своїми бійцями Ведмідь вивів Асавелюка з оточення, посадив в автомобіль і вивіз з місця. До речі автомобіль дуже схожий на той, що був помічений на Майдані в день розстрілу невинних 20 лютого.
війсковий до лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 10:22
Не звертайте уваги, а при необхірності дайте відсіч і постівте це стадо баранів в загон, нехай ідуть в армію і щось конкретно роблять а не дискредитують Україну в цей складний час. За них нас в Криму називають неофашистами тільки за те, що ми розмовляємо українською мовою
Галина до війсковий Показати IP 2 Квітня 2014 13:38
"Не звертайте уваги, а при необхірності дайте відсіч і постівте це стадо баранів в загон, нехай ідуть в армію і щось конкретно роблять" - якесь чмо, яке називає себе військовим і далі буде жирно їсти , солодко спати , отримувати звання, пенсії в 40 років. А коли є реальна загроза державі - воно в кущі і кричить - хай стадо баранів захищає. Гидко!!!
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 22:01
ну-ну проводьте акції скоро ЯНИК з"явиться і росіяни.які допоможуть цю хунту-банду вигнати.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 22:06
Не з'явиться..здох.І москальня погибель знайде..А акції якщо мирні їх право.В установленому Законом порядку.А генерал,якщо таких поворотів боїться.значить не генерал
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 22:01
А чому обурення громадкості хто скаже? Чим генерал завинив?
бувший член ПС до Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 22:07
А громадськість це Данильчук і його оточення, може дійсно доцільно спитати волиннян а не групи радикалів які більше парацюють в інтересах Россії чим України
Анонім до бувший член ПС Показати IP 1 Квітня 2014 22:20
Невелика озброєна група яка ставить себе над суспільством характеризується більш радикальним терміном - ОЗГ.абревіатуру надіюсь розуміють всі. Правоохоронці просто повинні діяти відповідно Закону
депутат мр до Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 22:30
Геть банду з Волині повна люстрація правого сектора.
НЕЛУЧАНИН до депутат мр Показати IP 1 Квітня 2014 23:46
це такі продажні депутати, як ти, люструвати будуть ?
смак до НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Квітня 2014 00:58
слухай, нелучанин - можливо ти і є паша Данильчук? Стільки бруду вже від тебе начиталась.
Яна до смак Показати IP 2 Квітня 2014 01:13
Я теж про це подумала))
НЕЛУЧАНИН до смак Показати IP 2 Квітня 2014 10:05
а ти мізки включи, тоді побачиш, де насправді бруд
??? до Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 22:55
А ви бачили у них зброю, чи під час революції чи пізніше??? Скажіть чесно, чи може ви їх ще і в знущаннях над башкаленком звинуватите, думайте головою!
Анонім до ??? Показати IP 1 Квітня 2014 23:04
Бачив і пізніш.Під час революції на мітингах я їх не бачив..За башкаленка не осуджую.а от за тиск на беркутівців погрозою їх членам сімей одобрення мого не отримаєте.Це путінські методи в Криму.Методи заручників-жінок, дітей
ДУМАЙТЕ до бувший член ПС Показати IP 2 Квітня 2014 07:27
Давайте зараз зациклимося лише на агресії Росії, а все останнє відкинемо. В світлі цього до влади прийдуть старі пробютівськи кадри. І все стане на старі звичні місця. Треба ламати державну систему. Проти змін задіяли потужну державну машину. Це очевидно простому смертному. Величезний тиск чиниться на тих, хто хоче змін. І причому брехливий при допомозі ЗМІ та Шустера (в т.ч.громадське ТВ). Тільки дурень, акий не вміє аналізувати ситуацію, не має власної думки може цього не помітити.
Дід до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 08:28
Генерал не припинив бардак будучи генералом.
Галина до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 13:32
"А чому обурення громадкості хто скаже? Чим генерал завинив?" а дійсно ...чим завинили проффесори, бакаї, зваричі, башкаленки, мельники ректори? Полішукам незрозуміло. У них все заєбцово. ...А якісь там майдани влаштовують, ВЛАСТЬ она ж от Бога
МВС Показати IP 1 Квітня 2014 22:04
Незалежно від умов в яких перебуває наша держава ПС необхідно дестабілізувати ситуацію в області і проштовхати на посаду начальника УМВС свого ставленика Щоб в подальшому не посадив за багато вчиненних ними дій які кваліфікуються як злочини, а це катування, захват зброї і т.д. Згідно поки, що діючого законодавства посада начальника УМВС не погоджується з громадськістью, Ініціюйте внесення змін до закону і які проблеми. Принцип нашкодити стає пріоритетним в діяльності кукловодів ПС. як було сказано сьогодні більшістью учасників прямого ефіру на першому національному Не можна підміняти патріотизму вчиненням дій які супекречать діючим законам, це звичайний бандитизм і міліція не повина боятись діяти припиняючи такі дії в тому числі і ті які дестабілізуютиь роботу установи. На нас дивиться Європа
а до МВС Показати IP 1 Квітня 2014 22:06
І ЄВРОПА ВСЕ БАЧИТЬ ВОНА ВЖЕ ПРОКИДАЄТЬСЯ І РОЗУМІЄ ЩО В УКРАЇНІ ПОВНА Д...ПА
б до а Показати IP 1 Квітня 2014 22:15
В України прекрасне майбутнє, а попутне сміття понесе в низ по течії назавжди..
Анонім до б Показати IP 2 Квітня 2014 00:29
майбутнього нема і скоро буде Україна від Києва до Львова
Анонім до МВС Показати IP 1 Квітня 2014 22:12
Давно пора..але якщо керівництво міліції не володіє ситуацією і мало того когось боїться.значить кадрові призначення не зовсім вдалі..І не в Європі справа, справа в лучанах,волинянах які хочуть мати одну владу, і легальних озброєних працівників на захисту влади, громадського порядку.
cK до Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 23:16
влада в Києві теж нелигітимна, самі ж себе обрали.
1 Показати IP 1 Квітня 2014 22:34
http://vk.com/club68900171
татарин Показати IP 1 Квітня 2014 22:39
Всім колишним силовикам - збір біля УМВС 11.30 мати з собою все що потрібно !!!!
Анонім до татарин Показати IP 1 Квітня 2014 22:58
Ви не бачили як зробила луганська міліція? Вийшли всі перед управлінням на підтримку керівництва МВС..Постояли півгодини мовчки, але всім все зрозуміло.Невже волинські правоохоронці ...? Не хочу писати образливих слів, але для мене представник Закону людина в погонах..А від недостойних представників міліція повинна очиститись сама.Думаю що і зробить. Але в першу чергу наведіть порядок в місті, на Волині.
НЕЛУЧАНИН до татарин Показати IP 1 Квітня 2014 23:47
а що татарам потрібно ?
татарин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Квітня 2014 11:19
коментар було видалено
???? Показати IP 1 Квітня 2014 22:51
Для мене одне не зрозуміло, чому всі рвуться за швидкого. Такий собі горе керівник, думаю, що хабарі брав і оком не моргав. І з даішників получав, і з митниці, і неугодних по політиці бомбив, і бізнес пресував, а я ще забув він барбосів ловив. Тому не важливо чи ми з правого сектора чи з лівого, наше завдання не допустити старі недобросовісні кадри до влади!!! ВСІ НА 14.00 до Умвс.
212 до ???? Показати IP 2 Квітня 2014 09:06
"Думаю що хабарі брав...." і далі почав фантазувати..... Факти давай, чи ти на рівні баби базарною - "він напевно вбивав, гвалтував і наркотики дітям продавав"
??? до 212 Показати IP 2 Квітня 2014 09:38
А давай його на дитектор брехні і все буде ясно.!!!
Григорій Іванович до ??? Показати IP 2 Квітня 2014 11:35
Керівництво держави повинно негайно , як повністю прогнилу і давно ставшою небезпечною для суспільства, реформувати всю правоохоронну систему; суди, міліцію, прокуратуру. А не повертати колишніх корупціонерів. Поки ще не пізно і є можливість щось змінити. Інакше змінить народ і владу і правоохоронну систему і так , що вони вже не повернуться. P.S. Завтра мабуть побачимо як на посади вернуться Зваричі, Бакаї, Мельники. Дивіться , яка хвиля на захист корупціонерів, від їхніх поплічників, лизоблюдів які надіються знову пригрітись при єнералу з великою ложкою разом черпати з корупційного корита.
??? до Григорій Іванович Показати IP 2 Квітня 2014 14:56
Повністю згідний з Вами Григорій Іванович, потрібно відділити зерно від полови. Я не є прихильником ні правого ні лівого сектора, хоча їхню позицію поділяю , щодо кадрової політики. Ну не можуть старі дріжді бродити в нових українських реаліях, люди вже навчені за 23 роки. А тому Швидкий як офіцер повинен вийти на прамі дебати з громадсткістю Волинської області, та подати у відставку, а не погрожувати будь-кому з нас соколом чи "каратєльними" функціями.Слава Україні!!!
Григорій до 212 Показати IP 2 Квітня 2014 11:26
212 - це мабуть псевдо Остаповича. Факти давай??!! Бо ж полішуки -волиняни повні ідіоти! Вони ж навіть не здогадуються , що міліція у нас ОЗГ в погонах. Зарплата для них разом з посвідченням - лише можливість добратися до свого корумпованого бізнесу: знімати вершки з несанкціонованої торгівлі, шманати по кишеням тих, хто зайвого випив, хто живе на вокзалах, без віз, з наркодилерів, з порушників ПДР і т.п. Тому вони борються за ту можливість отримувати нетрудові доходи. А усі інші їх бла-бла-бла лише про очі.
луцьк Показати IP 1 Квітня 2014 22:56
Цікаво буде. Хто ж кого???
Орест Показати IP 1 Квітня 2014 23:07
Підходьте люди добрі, хто не байдужий до долі нашої рідної України. Покажемо ПС хто в нас в Луцьку хазяїн. Не дамо Путінським провокаторам здати Україну. Побільше людей, щоб ПС побачив де їхнє місце - на параші.
луцьк Показати IP 1 Квітня 2014 23:10
ДУМАЮ ЩО ЯКЩО ДАДУТЬ ВКЗІВКУ ТО МІЛІЦІЯ ХОЧА ВЖЕ БЕРКУТ ВИКОНУВАВ ВКАЗІВКИ ТО ЧУТЬ ДО СТІНИ НЕ ПОСТАВИЛИ ЦЕЙ РАЗ МОЖЕ І НЕПРОЙТИ
маля Показати IP 1 Квітня 2014 23:11
влада - скільки можна народ бунтувати. невже немає достойнішої кандидатури . молодим дорога !!!
А! до маля Показати IP 2 Квітня 2014 07:31
Молоді надто гарячі, треба більш поміркованих
Григорій до А! Показати IP 3 Квітня 2014 11:21
Так помірковані і довели державу до того,що вона стоїть на краю могили! Корупція повністю роз,їла державний організм. А помірковані - тихенько , моя хата скраю, як би гірше не було.
ддддд Показати IP 1 Квітня 2014 23:13
коли будете відбиватись від правого сектору незабудьте вдсо наркоманів пане генерал покликати начолі з їхнім керівництвом
Нова стара влада Показати IP 1 Квітня 2014 23:14
Думаю з генералом все вирішено буде керувати. Далі нам всім потрібно сконцентруватись і єдиним поривом, потрібно ще відстояти на посаді Гіля і Васелуху, або Параку, також повернути на посаду Башкаленка, ну і про Легетимного не забути. Це не смішно, люди схаменіться, це і є контрреволюція, владу змінили а підходи і людей ні. І ще одне хай всі чиновники йдуть на посади через дитектор брехні!!!
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА ГОЛОВ Показати IP 1 Квітня 2014 23:21
ДОПОМАГАТИ МІЛІЦІЇ ВКОВЕЛІ ТА РАЙОНІ
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА ГОЛОВ до ПЕЧЕНЮК МИКОЛА ГОЛОВ Показати IP 1 Квітня 2014 23:41
ДОПОМАГАТИ МІЛІЦІЇ В КОВЕЛІ ТА РАЙОНІ , ЩОБ БУВ ПОРЯДОК ,ТАК АВТОМАЙДАН , ПРАВИЙ СЕКТОР (КОВЕЛЯ) , ОХОРОНА ПОРЯДКУ, ЗАПРАВЛЯТИ АВТОМОБІЛІ ,МІСЬКРАЙОННИЙ ШТАБ СУПРОТИВУ БО В МВД НЕМАЄ ЗА ЩО , І УСЕ ЦЕ РОБЛЯТЬ ЛЮДИ ЯКИМ НЕ БАЙДУЖЕ ЗА УКРАЇНУ , ЇДИМО ПРОСИМО ПРО ДОПОМОГУ НЕ БАЙДУЖИХ ЛЮДЕЙ ЯКІ З РОЗУМІННЯМ СТАВЛЯТЬСЯ ДО НАШИХ ДІЙ, В ТОЙ ЧАС КЕРІВНИКИ ЯКІ СЕБЕ ВЖЕ КОЛИСЬ ПРОЯВИЛИ, НІЯК НЕ МОЖУТЬ ВІДВИКНУТИ ВІД КОРМУШКИ СОВІСТЬ МАЙТЕ І ПРИСЛУХАЙТЕСЬ ДО ЛЮДЕЙ . УСІ ДО ЛУЦЬКА!
123 Показати IP 1 Квітня 2014 23:32
Сектор на колина и за луцьк просвиту зачистить форму забрать заяви слидство суд камера зона крапка
??? до 123 Показати IP 2 Квітня 2014 09:48
Ахаха, троль перестарався!!!!
Ір Показати IP 1 Квітня 2014 23:44
Яке обурення громадкості?Успукойтеся дітки.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 1 Квітня 2014 23:49
ВЛАДА !!!!!!! ВИ ДОГРАЄТЕСЬ !!!!!!!!! КОРУМПОВАНИХ ЧИНУШ - ГЕТЬ !!!!!!!!
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 23:50
Да не будут за вас милиционеры стоять после того, как вы с беркутом поступили, приаыкайте жить под ПС, революция как никак. За что боролись.....
Сократ Показати IP 2 Квітня 2014 00:07
Віктор Швидкий Хабарник ще той! Я важаю що самі правохоронці повинні висловити своє ФЕ цьому перевертню в погонах.
ап до Сократ Показати IP 2 Квітня 2014 09:09
факти. Якщо немає фактів, то я тобі сосульку виламаю, щоб ти пос....
НЕЛУЧАНИН до ап Показати IP 2 Квітня 2014 10:11
таких фактів вагон
Галина до ап Показати IP 2 Квітня 2014 13:24
Ну і жаргон в жополиза! Сосульку, пасть порву.... Ич як до корита лізе
хех Показати IP 2 Квітня 2014 00:28
мусара взагалі припухли
Філософ Показати IP 2 Квітня 2014 00:47
Павло Данильчук і його прихвостні глумиться над пам'яттю героїв Небесної сотні. Давно потрібно поставити цього промосковського молодика на місце. Вокзал, чемодан, Москва. Єхидна посмішка цього нероби просто бісить. Повірте, завтра ж його "акцією" смакуватимуть російські канали. Люди, будьте патріотами. Дайте відсіч цьому неробі.
татарин до Філософ Показати IP 2 Квітня 2014 11:23
коментар було видалено
леха Показати IP 2 Квітня 2014 03:16
14.00 пріходте не дайте зробить себе бидлом
ветеран міліції Показати IP 2 Квітня 2014 06:20
Щоб Європа і світ знову не сміялися з Волині, як тут ставлять на коліна людей, прийдемо всі і дамо гідну відсіч самозванцям-злочинцям, місцевим "махновцям".
Володимир Показати IP 2 Квітня 2014 07:05
Пора закінчувати з бандою Данильчука в Луцьку. Якщо появляться під міліцією - арештувати і відправити в СІЗО, розглянути злочини проти людяності кожного з них і дати кримінальну оцінку. Невже мало того, що через цей "правий сектор" і навіжену Фаріон більшість кримчан не захотіли бути з Україною?
Галина до Володимир Показати IP 2 Квітня 2014 13:22
Остапович ТИ???
Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 07:12
Так він же був при владі, і при ньому працювали всі схеми, от і люстрація
увраппвав до Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 09:11
які схеми? Анонім напевно ще тоді був аноністом, коли Швидкий працював.
??? до увраппвав Показати IP 2 Квітня 2014 09:52
Незаконне розмитнення авто, нещаконні порушення карних справ, побори з бізнесу, розкрадання тогож лісу, і т.д. А швидкий в той час був на посаді і міг це припинити, але не припинив.
ммм до увраппвав Показати IP 2 Квітня 2014 12:16
БРАВО! Вони всі там такі бо більше нічого не вміють робити
Галина до увраппвав Показати IP 2 Квітня 2014 13:21
Спецііалісту по мастурбації. Так пиши вже прямо -швидкий працював на власний карман на нелегкій хабарницькій ниві
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 2 Квітня 2014 08:42
ветерану міліції ! хіба не ти паскуда обкрадав своїх друзів разом з бистрим(швидким) і ставили на коліна бізнес, робили усякі схеми ,кришолови криси продажні. на крим патріот х..в а з переду аваков +швидкий та подібні до них.Слава україні!
НЕЛУЧАНИН до СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 2 Квітня 2014 10:13
чого варте тільки кришування мєнтурою наркобізнесу. знаю циган, які ділились із мєнтами, які їх кришували
впорядкування Показати IP 2 Квітня 2014 09:07
О то там їх всіх і пов'язати! Досить панькатись з ними, вже дістали! Дайте спокійно людям працювати! А не подобвється - кроком руш в армію! Нероби ептить...!!!
повільний Показати IP 2 Квітня 2014 09:54
Швидкий, ти знову прешся в генеральське крісло?! А щоб тобі твоя молода жінка не дала сьогодні! Щоб ти спав з кицькою!
Громадськість Волині Показати IP 2 Квітня 2014 10:01
Тролі, досить вже писати на захист Швидкого, бо вже перестаралися, стільки коментарів на захист- це перебор!!! Хапуга ваш Швидкий ще той!!! Якщо не скинемо на сьогоднішньому мітингу, скинемо на наступному! І тут Данильчук ні при чому, це така думка мешканців області!!! А докази- це обурення лучан та резонанс, який виник після цього тупого призначення! АВАКУ НА ГІЛЛЯКУ!!!
я до Громадськість Волині Показати IP 2 Квітня 2014 10:23
у вас всі тролі хто не з вами, а данильчук перший за свою дупу переживае ну дай бог то з вами розберуться. скільки можна залякувати людей і рекетирством займатись?
Відео- докази до я Показати IP 2 Квітня 2014 23:42
Шановні тролі і захисники Швидкого подивіться як сприйняли перше призначення Швидкого на Майдані, як його зафукала громадськість Волині! Які ще оди після цього можна виписувати цьому хабарника- народ вже дав йому свою оцінку http://gigamir.net/news/kyiv/regions/pub661161
громадянка Волині до Громадськість Волині Показати IP 2 Квітня 2014 12:18
Ти нероба а не громадянин все що вмієш це кричати візьми мітлу вулиці позамітай
Ахаха Показати IP 2 Квітня 2014 10:07
Нормального клоуна нам на 1 квітня призначили! Надіюсь, що це жарт Авакова, бо хабарників тут не буде!!!
XXX до Ахаха Показати IP 2 Квітня 2014 10:31
Насрати всім керовникам цієї країни на людей! Вони всі міліардери, а багаті ніколи не думали про простих людей! При владі "Батьківщіна" і вони зроблять усе, щоби поставити президентом свою людину тобто Тимошенко. Тому і розтавляють скрізь своїх відданих псів!
Анонім до XXX Показати IP 2 Квітня 2014 12:24
Так іди на вибори. та проголосуй за того хто тобі по душі.Дивись що твій сусід за бабки не обирав.А як інакше, кожен зброю в руки і порядок наводити..За дико та і приведе лиш до розпаду країни.Раз патріот-не давай хабарів, пиши офіційно не анонімки.Так як в німаків чи поляків, викинув сміття не там де треба, дубинкою по горбу або штраф.Сусід напише, того там і порядок і люди заможні,є просто громадський контроль.
Правда Показати IP 2 Квітня 2014 12:29
Прочитайте краще про правий сектор тут: http://espreso.tv/new/2014/04/01/yarosh_povynen_znyaty_svoyu_kandydaturu_i_pryyty_z_povynnoyu

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus