USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька роздають безкоштовні обійми

2 Липня 2017 17:20
«Вільні обійми», «Free hug» – із такими написами на плакатах зустрічають перехожих волонтери із Молодіжного центру Волині на Театральній площі міста сьогодні, 2 липня.

Як розповів головний ініціатор акції Едуард Примаков, він сподівався, що до флешмобу з роздавання обіймів долучиться більша кількість осіб, проте хлопець переконаний, що із часом все зміниться, адже такі акції відбуватимуться в Луцьку регулярно – раз на 2–3 тижні або й частіше.

Головна ж мета заходу – «дарувати радість, адже Луцьк – не надто яскраве місто, воно трошки сіре. Люди ж постійно бігають на роботу, вони засмучені, стомлені… Це буде розслабляти людей, дарувати їм радість, якийсь позитив, натхнення, щоб далі працювати, жити й дарувати приємність іншим», – зазначив Едуард.
Та поділився, звідки в нього виникла ідея започаткування в нашому місті «вільних обіймів»: «Минулого літа я бував у Львові досить часто, і там постійно відбувалися такі заходи, майже кожен тиждень. Зараз у мене немає змоги їздити до Львова, тому вирішив влаштувати це в Луцьку».

Готові волонтери також і до негативної реакції від лучан, які не бажатимуть обійматися з незнайомими.

«Подібні акції в нас не так часто відбуваються. Люди в нас трішки закриті, чи соромляться, чи просто бояться, а хочеться дарувати їм якийсь позитив, емоції», – зауважила Ольга Гончар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ggg Показати IP 2 Липня 2017 17:46
Громадяни! Стережіть кишені!
Йван Показати IP 2 Липня 2017 17:52
Це старт всяким там парадам.
Juli Показати IP 2 Липня 2017 17:53
Ах ці енергетичні вампіри
а Показати IP 2 Липня 2017 18:19
коментар було видалено
Sieger Показати IP 2 Липня 2017 18:54
В Андрія Красоткіна хліб відбирають. :)
Марина Показати IP 2 Липня 2017 22:27
Чудово ! Обніматись корисно для здоров'я , так казали психологи з ящика. Я їм вірю, тепер обнімаємось з чоловіком по 10 разів на день. Це справді зближує .Чому немає такої версії що Ви можете отримати позитив, натомість : кишені, вампіри, паради...нещасні песимісти
Лучанин Показати IP 2 Липня 2017 23:36
Брєд якийсь ... Є для того чоловік -жінка Хлопець дівчина Обнімайтесь наздоровя ..)) А стояти махати обійми тут і з всіма підряд (( Культурні люди до такого не докотяться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus