USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку зустріли переможців та призерів чемпіонату Європи з ММА. Фото

8 Квітня 2024 09:02
Вчора до Луцька прибули титуловані волиняни – члени молодіжної та дорослої збірної команд України зі змішаних єдиноборств ММА. Вони привезли на Волинь нагороди одного з найпрестижніших міжнародних турнірів – чемпіонату Європи зі змішаних єдиноборств ММА–2024 (м. Белград, Сербія).

Участь у змаганнях взяли понад 500 спортсменів із 36 країн Європи. Чемпіонат проходив впродовж десяти днів на базі однієї з найбільших спортивних арен Європи – Ranko Zeravica Sport Hall, яка вміщає понад п’ять тисяч глядачів. Пряма трансляція всіх етапів європейської першості, титуловані гості, представники найвідоміших промоутерських кампаній ММА, гала-вечір фіналів – це все створювало незабутню атмосферу однієї із найкрутіших спортивних подій року.

Збірна України крок за кроком впевнено виборювала титул команди-переможниці по всіх вікових групах: від 12-13 років і до дорослих.

Волинські бійці ММА старших вікових груп показали на цьому чемпіонаті надзвичайно високий рівень майстерності та зуміли вибороти такі нагороди:

Андрій Місюк – золото чемпіонату у ваговій категорії 77,1 кг серед дорослих;
Андрій Протасюк – срібло чемпіонату у ваговій категорії 61,2 кг серед дорослих;
Андрій Гуславський – срібло чемпіонату у ваговій категорії 83,9 кг серед дорослих;
Іван Поремчук – срібло чемпіонату у ваговій категорії 93 кг серед молоді.
Учора ввечері поблизу готелю «Україна» вищезазначених спортсменів зустріли чимало одноклубників та юних поціновувачів бойових мистецтв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus