USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких школах продовжили карантин

15 Лютого 2018 10:55
У деяких луцьких школах, які з 14 лютого мали відновити навчальний процес, до кінця тижня продовжили карантин.

Як розповіла керівниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, частина шкіл закриті на карантин повністю, а в окремих не ходять на навчання тільки деякі класи.

Відзначимо, що раніше виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт повідомляв, що питання продовження карантину в кожній школі вирішуватиме директор, зважаючи на відвідуваність учнів через захворювання на грип та ГРВІ.

Оскільки чимало дітей не прийшли на навчання, ще 14 лютого стало відомо, що карантин продовжили для усіх учнів ЗОШ І–ІІІ ступенів № 2 і для початкової ланки гімназії № 4 імені Модеста Левицького.

Зіновія Лещенко зазначила, що з 15 лютого на карантині також ЗОШ І–ІІ ступенів № 24, спеціалізована школа І–ІІІ ступенів № 5, по два класи в ЗОШ І–ІІІ ступенів № 11 та ЗОШ І–ІІІ ступенів № 3, а також кілька класів ЗОШ І–ІІ ступенів № 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 15 Лютого 2018 12:48
А всі інші школи? В деяких класах третина дітей лише. Чекають поки захворіють?
мама Показати IP 15 Лютого 2018 16:00
по Луцьку і Україні всі хворіють. А наша школа вже 14 лютого вийшли на навчання, думають три дні їм щось дадуть. А от для здоровя дітей було б краще - ще не йти до понеділка. бо ще не всі перехворіли. здорові можуть якраз зараз підхопити. В нас як завжди - ніби карантин , але скоренько, бо лишнє віддихнуть, А виснажені хворобою висидіти по 8годин в школі -"то нічо." ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus