USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Львів’яни просять Садового піти у відставку

14 Липня 2016 13:51
Львівські активісти знову згуртувались у центрі міста та збирають підписи щодо проблемного Грибовицького сміттєзвалища.

Новину повідомляє «Преса України».

Сьогодні, 14 липня, у центрі українського міста Львів розпочалась чергова акція щодо проблеми з Грибовицьким сміттєзвалищем. Львів’яни почали збирати підписи до прокурора Львівської області.

Як завжди, активісти продовжують закликати мера Андрія Садового дати відповіді на всі хвилюючі питання щодо звалища. Крім того, жителі міста просять мера піти у відставку.


Відео видання Львів Депо:
Нагадаємо, 30 травня на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Після завершення стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Їх на сміттєзвалищі завалило відходами з висоти 90 метрів, травми виявилися несумісними з життям. Міського голову Львова Андрія Садового родичі та друзі не пустили віддати шану загиблим на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальникам.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПОЛІТИЧНЕ МАЙБУТНЄ САДОВОГО МОЖЕ «ПОТОНУТИ» У СМІТТІ

Тим часом, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозили у різні місця по всій Україні, в тому числі, самоскиди були й на Волині – на луцькому полігоні твердих побутових відходів.

Сміття з Грибовицького звалища, яке потайки звозили на полігон твердих побутових відходів у село Брище, що під Луцьком, приймали по тарифу 36 гривень 66 копійок за тонну. При цьому, договори, в 3 з 4 випадків, укладали з приватними фірмами.

Про це йдеться у відповіді на запит депутата Луцької міської ради Ігоря Поліщука, яке потрапило у розпорядженняІнформаційного агентства Волинські Новини.

А як розповіли працівники полігону, привезене сміття було старим та перегнилим - ймовірно, довго пролежало в землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
12 Показати IP 14 Липня 2016 15:13
його не 15 людей обирали ,щоб він зараз все кинув і на їх вимогу підвів людей що за нього голосували
7 до 12 Показати IP 14 Липня 2016 15:59
Андрій Садовий - патріот Львова. Він дуже багато зробив для міста, за це львівяни йому дуже вдячні .А з будівництвом сміттєпереробного заводу він теж справиться. Не вірте замовним статтям!
7 Показати IP 14 Липня 2016 15:55
Андрій Садовий - патріот Львова, він дуже багато робить для міста. Львівяни його в цьому підтримують.Думаю, що із будівництвом сміттєпереробного заводу він теж справиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus