USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Маріуполі за ніч окупанти завдали 50 авіаударів, скидали фосфорні бомби

28 Квітня 2022 13:32
Бійці полку «Азов» заявили, що за минулу ніч російські окупанти завдали по Маріуполю близько 50 авіаударів та скинули велику кількість фосфорних бомб. Азовці закликали владу вжити рішучих заходів для деблокади міста чи евакуації мешканців та захисників.

Про це йдеться у зверненні заступника командира полку «Азов» капітана Святослава Паламара в Telegram, передає УП.

«Ця ніч – це просто колосальна кількість фосфорних бомб, 50 авіаударів, ракет, арти і всього, що може використати варвар проти людства», – наголосив він.

Військові підрахували, що за 64 дні війни Росія лише в Маріуполі втратила техніки на 162 мільйони доларів, на боєкомплекти та літаковильоти окупанти витратили 288 мільйонів доларів.

Загалом же, за словами Паламаря, втрати Росії лише в одному українському місті склали понад 1 мільярд 111 мільйонів доларів. Ці гроші окупанти могли б витратити на будівництво шкіл чи лікарень, на забезпечення гідної старості для своїх пенсіонерів, але обрали витратити їх на знищення Маріуполя.

«Я закликаю військово-політичне керівництво до рішучих дій щодо деблокади чи евакуації всіх тих, хто надіється і вірить в Батьківщину. Сьогодні я скажу, що не Маріуполь – це Україна, а Україна – це Маріуполь», – підсумував Паламар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus