USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У машині депутата міськради Миколаєва виявили вибухівку

30 Серпня 2017 11:17
В авто депутата Миколаївської міської ради від "Опозиційного блоку" Дмитра Жвавого нібито заклали вибухівку.

Про це у Facebook повідомив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, пише Еспресо ТВ.

"Після затримання членів серйозного кримінального угрупування вже сьогодні ми маємо черговий виклик. Вибухівка, що була встановлена в автомобілі депутата Миколаївської міськради, може бути як спробою залякати, так і реальним замахом на вбивство. Безумовно - такі речі є неприпустимими і потребують миттєвої і якомога швидшої реакції від правоохоронців", - написав Савченко.

Він відзначив, що вже поспілкувався з керівниками силових структур і закликав їх взяти розслідування під особистий контроль.

"Впевнений, що в найкоротші терміни ми отримаємо всі відповіді по цьому інциденту. На Миколаївщині буде панувати тільки Закон!" - наголосив Савченко.

Депутат Дмитро Жвавий, на якого нібито скоїли замах, повідомив у Facebook, що сьогодні вранці "як зазвичай віз дитину і дружину на роботу і в дитячий садок, але якісь виродки хотіли підірвати сім'ю".

"Спрацював дистанційний пристрій вибухівки !!! Слава Богу, що ми живі", - написав Жвавий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus