USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«У мене не було позиції захищати тільки Волинь. Ми присягали обороняти Україну», – волинський тероборонівець на псевдо Кабан

11 Листопада 2023 11:00
Пан Володимир на псевдо Кабан – кулеметник роти вогневої підтримки Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони.

Природа наділила чоловіка просто богатирськими параметрами: зріст 196-198 см, вага – 120-125 кг. Тож у юності Володимир активно займався важкою атлетикою, пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО.

2017-го корінний ковельчанин підписав трирічний контракт зі Збройними Силами України. Служив у 39-му зенітно-ракетному полку, брав участь в АТО/ООС.

Повернувшись до цивільного життя, чоловік працював у сфері торгівлі, та дізнавшись про широкомасштабне вторгнення, добровольцем поспішив до військкомату.

Читати ще: Попри бронь, став до лав ЗСУ: у волинській бригаді ТрО служить педагог-стрілець на псевдо Дєрік

Уже впродовж понад семи місяців Володимир та його бойові побратими дають прочухана ворогу за понад тисячу кілометрів від рідного Ковеля.
«У мене не було позиції захищати тільки Волинь. Ми присягали обороняти Україну. Був наказ – без вагань вирушили на Схід. Перемога буде за нами! Вони, звісно, ще трохи порипаються – але врешті-решт таки будуть змушені підняти свої нікчемні лапки догори!», – переконаний боєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
турист Показати IP 11 Листопада 2023 13:05
Красивий чоловік, і на кабана зовсім не схожий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus