USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Попри бронь, став до лав ЗСУ: у волинській бригаді ТрО служить педагог-стрілець на псевдо Дєрік

17 Жовтня 2023 22:56
Стрілець першого відділення другого взводу другої стрілецької роти Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони пан Анатолій має оригінальний позивний – Дєрік. Адже до широкомасштабного вторгнення він працював директором опорного закладу загальної середньої освіти «Тоболівський ліцей Прилісненської сільської ради Камінь-Каширського району Волинської області».

Зрозуміло, що Анатолій Петрович мав беззастережну бронь від мобілізації. Проте в перші ж дні великої війни добровольцем став до лав ЗСУ. Вже понад пів року педагог-стрілець перебуває на сході України, де разом з побратимами успішно виконує бойові завдання, пишуть на сторінці 100-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ у Фейсбуці.

На рідній Волині на чоловіка чекає з Перемогою сім’я: дружина Тетяна (також педагог) і дві донечки – старша цьогоріч стала першокурсницею вишу, молодша ж навчається в сьомому класі.

Читати ще: Покинув роботу в Польщі, щоб боронити Батьківщину: історія волинського тероборонівця Камаза

А ще на свого Дєріка чекає дружний колектив Тоболівського ліцею (до якого також приєднані початкова школа і гімназія) та сотні тамтешніх вихованців.

«З нагоди нещодавнього Дня працівників освіти записав і надіслав колегам відеопривітання з передової. А що вже тішуся, коли сюди, на схід України, волонтери доставляють чергову порцію гостинців від моїх дорогих учнів – листівки, смаколики! – розповідає Анатолій Петрович. – Розпаковуючи таку передачу, ще більше утверджуюся в думці, що Перемога буде за нами – бо інакше просто не може бути».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus