USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У мережі висміяли чоботи з принтом російського паспорта

7 Червня 2018 11:06
У Росії дизайнер представив модель чобіт з принтом у вигляді обкладинки російського закордонного паспорта.

В Росії бренд Vetements, створений грузинським дизайнером Демной Гвасалієй, представив модель чобіт з принтом у вигляді обкладинки російського закордонного паспорта. Фото незвичайного взуття розміщено на офіційній сторінці дизайнера в Instagram, повідомляє УНІАН.

Російські користувачі подібний прояв творчості не оцінили і накинулися на дизайнера з критикою і насмішками.

«Не вистачає колорадських стрічок», «Даєш туалетний папір з грузинським прапором! Виробники туалетного паперу приєднуйтесь!», «Це знущання, мабуть, якийсь експеримент», «Це взагалі законно? Використання герба», «якийсь даун купить таке», - написали користувачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
К.лучанин Показати IP 7 Червня 2018 11:37
У нас в Україні "хворіють" люди на надмірний "патріотизм" і використовують національну символіку будь-де: туалет фарбований у кольори прапора, паркани і т.д. Це є знущання над національною символікою. У закладі ПМСД №3 я бачив у коридорі вазон , а підвазонник деревяний фарбований під прапор УКРАЇНИ ! Я цю дурню не викидав у ФЕЙСБУК ,не хотів посміховиська !
Анонім Показати IP 7 Червня 2018 12:08
Этими нелепыми бредовыми утверждениями власти не только отвлекают население от своего провала, но и поднимают очередной вал антироссийской истерии.
Таки Да до Анонім Показати IP 7 Червня 2018 16:48
на Рассєі патріотизму вистачає тільки на бояришнік,нас шо у кацапов не цікавить.
Торі до Таки Да Показати IP 7 Червня 2018 17:35
А нормально написати тяжко??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus