USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У мерії Луцька відповіли на заклик відремонтувати понівечений тротуар

19 Листопада 2016 09:57
Відремонтувати тротуари на відрізку вулиці Рівненської, яким ходять учні школи, вихованці дитсадка та працівники декількох великих підприємств, закликали владців лучани у електронній петиції, відповідь на яку надійшла нещодавно.

У петиції, зареєстрованій 27 жовтня, просили відремонтувати відрізок тротуарної дороги на вулиці Рівненській (від вулиці Сагайдачного до Підгаєцької).

«Цією дорогою ходять до школи школярі, до садочка діти, працівники підприємства «Модерн-Експо», «Волинь-Авто», «Луцькпластмас» та інших малих підприємств. Дорога знаходиться в жахливому стані у всі пори року, особливо в дощову погоду. Мешканці, які проживають у дев'ятиповерхових будинках на Рівненській 125 та 127 неспроможні і не мають можливості приходити на роботу охайними», - йшлося у петиції, яку підтримали 318 осіб.

У відповіді на електронну петицію від 18 листопада за підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева повідомили, що рішенням Луцької міської ради 2 лютого 2016 року «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки» (додаток №1) не передбачено кошти на ремонт тротуарного покриття на вулиці Рівненській.

Також поінформували, що тротуари вулиці Рівненської на ділянці від вулиці Гетьмана Сагайдачного до Підгаєцької включені до переліку об’єктів, які потребують капітального ремонту (формується з об’єктів, що не увійшли до додатку 1 згаданого рішення міськради). Перелік обіцяють подати депутатам Луцької міської ради для розгляду та затвердження при формуванні плану робіт на 2017-2018 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus