USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У МЕРТ не планують перевіряти проживання українців за місцем прописки

23 Квітня 2018 21:29
Міністерство економічного розвитку та торгівлі не буде перевіряти проживання українців за місцем прописки. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МЕРТ.

«Проект закону не передбачає штрафів за проживання не за місцем реєстрації. Проект закону передбачає штраф у розмірі 1700 грн за подання неправдивих відомостей з метою реєстрації місця проживання (тобто за бажання зареєструватись там, де особа фактично не проживає). Проект закону також передбачає штраф у розмірі 340-850 грн за проживання громадян без реєстрації місця проживання понад 90 календарних днів після зняття з попереднього місця реєстрації», - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, очікується, що частота перевірок не перевищуватиме 0,32% від кількості реєстрацій.

Раніше видання повідомляо, що в Україні хочуть перевіряти проживання громадян за пропискою, порушникам загрожує штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ні Показати IP 24 Квітня 2018 10:36
б..ть, вони там йо..нуті чи що? @Проект закону передбачає штраф у розмірі 1700 грн за подання неправдивих відомостей з метою реєстрації місця проживання (тобто за бажання зареєструватись там, де особа фактично не проживає)@ Прид...рки, що не доходить, що не маючи власного житла, людина реєструється там де є можливість, тобто в батьків, родичів, друзів, в того хто погодиться прописати в своєму помешканні, а живе там де є можливість, того і реєстрація в одному місці, а проживання в іншому. Краще б упорядкували і узаконили оренду, як у всьому нормальному світі - людина орендує житло і вона повноправний хазяїн там на термін зазначений в договорі, і ніхто не має права її звідти вигнати чи міняти плату, якщо цього не передачено в умовах, а не так, як в нас - дикі джунглі, а не оренда житла. Вже мовчу про надання можливості придбання своїм громадянам власного житла на умовах цивілізованого державного кредитування, а не здирницьки-грабіжницьки-кабального. Ділом займіться, а не х...нею такою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus