USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У міліції вимагають звіт по справі зниклого волинського журналіста

15 Травня 2014 11:04
Де нині перебуває журналіст Сергій Шаповал, який зник на Донеччині, просять поінформувати депутатів обласної ради та громадськість.

Запит до правоохоронних органів, зокрема до прокуратури області, написав депутат обласної ради Сергій Слабенко під час другого пленарного засідання 25 чергової сесії обласної ради.

Депутат просить надати інформацію про те, де саме перебуває зниклий журналіст і які оперативно-пошукові заходи здійснюються.

Нагадаємо, на Донеччині зник волинський журналіст Сергій Шаповал.

Його сестра, яка також працює у мас-медіа, повідомила, що Сергій вирушив висвітлювати ситуацію в Харкові, а вже звідти вирішив поїхати до "гарячої точки" на Донбас. Згодом рідним журналіста вдалося дізнатися, що проросійські терористи утримують його в заручниках у Слов’янську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Шаповал Показати IP 15 Травня 2014 11:23
Та не шукайте мене! Я втік від дружини! Вона мене замахала!В мене все добре!Нарешті зажив!
Хома до Шаповал Показати IP 15 Травня 2014 15:16
Справжній герой!! Як обживеться нас всіх забере!
Patrik до Шаповал Показати IP 15 Травня 2014 20:42
Прошу Вас, майте повагу та співчуття до рідних Сергія... Не дай Бог Вам переживати таку жахливу ситуацію... Ніхто тривалий час не може надати бодай якусь достовірну інформацію про місце перебування та стан Сергія Шаповала... Для рідних і друзів це надзвичайно важко... Зрозумійте нарешті їх стан, не уподібнюйтесь худобі, не ганьбіть себе так низько... Хоча, куди вже нижче.
Аліскер до Patrik Показати IP 16 Травня 2014 07:23
А рідні та друзі коли на потяг його проводжали думали, що він в санаторій їде!? Плавки йому хоч не забули в торбу кинути? Вони його виперли на заробітки слави і визнання, бо в мирний час спокою безталанному важко прожити.Ось тепер хай друзі їдуть і шукають, а не менти, ризикуючи собою!
інтерфакс до Аліскер Показати IP 16 Травня 2014 07:28
Еге ж! Фронтових журналістів ще не народжувала волинська земля!
Patrik до Аліскер Показати IP 16 Травня 2014 10:27
Про те, як зараз "ризикують" менти знають навіть немовлята... І на сході України,і в Одесі, а перед цими подіями - на Київському майдані, а ще перед майданом - у Врадіївці... Цей перелік можна продовжувати. І який відповідно "високий" рейтинг зараз у наших ментів також всім відомо... А те, що журналіст поїхав у гарячу точку не шукати сенсацію, чи заробітки, це факт, бо це його робота, це його прямі обов'язки - висвітлювати події для таких, як ви... Ну вибачайте, не вгодив... Не зрозуміло, чому такий негатив у вас це викликає, можливо забрав з собою вашу дружину... Щиро співчуваю, але не переживайте, знайдете собі іншу, можливо старшу за віком, щоб вас повчила азам порядності.
фрау до Patrik Показати IP 16 Травня 2014 12:30
от автора завивает извращением...
Patrik до фрау Показати IP 16 Травня 2014 13:33
Ага, хвороба називається "синдром Пилипа Кіркорова".
Лучанин Показати IP 15 Травня 2014 11:59
Чого їхати в це гадюче путінська кубло?
Посмотри до Лучанин Показати IP 15 Травня 2014 15:55
Посмотри по сторонам... Где кубло, с тобой еще можно ой как поспорить...
Небайдужий Показати IP 16 Травня 2014 10:06
Скажіть на який рахунок перераховувати кошти.Не можу просто так сидіти і дивитись як страждають молоді люди.Сам їхати і шукати сергія не можу, бо на підписці, а грошима можу допомогти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus