USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Міноборони сказали, коли буде готовий законопроєкт про демобілізацію

13 Квітня 2024 18:00
Законопроект про демобілізацію військових буде готовий швидше, ніж за вісім місяців.

Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передає УНІАН. За його словами, над ним працюватимуть спільно фахівці кількох відомств.

«Готуватимуть цей законопроєкт спільно з Міністерством оборони, а також представниками Генштабу. Він уже в роботі, і протягом найближчих місяців з'явиться версія, яка потім потрапить до парламенту. Ясна річ, що є вже певні напрацювання, оскільки у законі про мобілізацію, у тій версії, яка пройшла перше читання, були деякі норми», – сказав Лазуткін.

Читати ще: Вилучення автівок, покарання ухилянтів та повістки по-новому: що змінює закон про мобілізацію

Він також додав, що демобілізація є важливою та чутливою темою. Воїнам, які перебувають на лінії бойового зіткнення, треба давати перепочинок. Водночас важливо замінити їх підготовленими бійцями.

Читати ще: Повістку вважатимуть врученою, навіть якщо особи не було вдома. Усі деталі

Лазуткін нагадав, що було оголошено терміни про готовність законопроєкту за вісім місяців, але після певних дискусій це прибрали. За словами речника, це відбудеться, напевно, швидше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus