USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У містечку на Волині скаржаться на постійні перебої з водопостачанням

26 Травня 2020 13:07
У Ківерцях люди потерпають від постійних перебоїв з водопостачанням.

Про це йдеться на сайті нардепки Ірини Констанкевич.

Своїх зобов'язань перед споживачами не виконує надавач послуг – Ківерцівська дільниця водопостачання ВП «Рівненсько-Тернопільське територіальне управління» філії «БМЕС» АТ «Укрзалізниця». Окрім того, нинішній надавач послуг відмовляється виконувати ремонтні роботи порив труб, потреба в чому виникає кілька разів на місяць, адже мережі давно зношені.

Для врегулювання ситуації систему водопостачання варто передати у комунальну власність міста. Щодо цього міськрада неодноразово зверталася до власника цього водогону АТ «Українська залізниця», Кабміну, профільних міністерств. Однак, на проблему не реагували.

Народна депутатка Ірина Констанкевич скерувала депутаські запити до очільника уряду Дениса Шмигаля, міністра інфрастуктури України Владислава Криклія та до в.о. голови правління АТ «Українська залізниця» Івана Юрика, у яких вимагає вжити заходів для передачі централізованої системи водопостачання, що знаходиться на балансі АТ «Укрзалізниця», в комунальну власність міської ради.

«Люди не повинні бути заручниками бюрократичних процесів!» – наголошує нардепка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus