USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У місті, де дислокується 14-та бригада, заборонили торгівлю спиртним

26 Лютого 2015 14:07
На два тижні у Володимирі-Волинському заборонять торгувати алкогольними напоями. Таке рішення прийняв виконавчий комітет міської ради.

Викликано воно проведенням мобілізації та демобілізації і має на меті забезпечити громадський порядок у місті, де дислокується 14-та бригада.

Підштовхнули владу міста до його прийняття звернення низки громадських організацій: «Майдан Володимирщини», «Всеукраїнська люстрація. Волинь», «Правий сектор. Володимир», «Володимир-Волинська спілка промисловців та підприємців», «Союз українок», «Об’єднання Активіст» та командування військової частини В-0259.

Заборона на продаж спиртного в магазинах, а також на винос з кафе, барів та ресторанів, діятиме з 27 лютого по 11 березня 2015 року з 20:00 до 8:00.

Планується, що на наступній сесії міської ради, яка має відбутися 11 березня депутати знову мають розглянути питання заборону торгівлі спиртним у Володимирі-Волинському в нічний час.

Тричі в княжому місті нічну торгівлю алкоголем вже забороняли, але підприємці, які є власниками цілодобових магазинів успішно оскаржували цю заборону у суді. Серед тих, хто востаннє подав позов про скасування рішення, був депутат Волинської обласної ради, а нині помічник народного депутата України Ігоря Гузя - Валентин Кошельник та дружина члена міськвиконкому Андрія ПриндиНаталія Принда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus