USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцькій громаді просять заборонити продаж алкоголю

12 Червня 2022 17:48
На території Луцької громади просять відновити заборону на торгівлю алкогольними виробами, яка діяла від початку повномасштабного вторгнення до середини березня.

Таку пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Володимир Корнійчук.

На думку чоловіка, в Луцькій громаді варто заборонити не тільки торгівлю алкогольними напоями, а й продаж тютюнових виробів.

«Прошу заборонити продаж горілки та інших видів алкогольних напоїв, окрім пива, а також тютюнових виробів для людей будь-якого віку так, як було на початку повномасштабної війни», – наголосив автор петиції.

Аби цю петицію розглянула Луцька міська рада, її мають підписати як мінімум 300 людей. Підтримати пропозицію Володимира Корнійчука можна за посиланням.

Нагадаємо, Луцький міський голова Ігор Поліщук розпорядився припинити продаж алкоголю на території Луцької територіальної громади у зв’язку з дією воєнного стану з 28 лютого.

Подібні рішення прийняли й інші громади Волинської області.

Однак 22 березня стало відомо, що голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко підписав наказ про скасування заборони та дозвіл на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виготовленими на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, на території всієї області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
адекват Показати IP 12 Червня 2022 18:25
ну так...звичайно...пройдіть, будь ласка, до наступної кімнати і одягніть супер модну білу сорочку із рукавами оверсайз...ми вас так чекаємо...
Лучани Показати IP 12 Червня 2022 19:03
Пропозиція слушна і вкрай необхідна ! Але ж тільки тіньові підприємці, серед яких є за замовчуванням і депутати, і держслужбовці, і служителі Феміди, які оформили папери на жінок, кумів, братів, сватів - вони всім влаштують "відірвані роки" ! Зараз завиють про необхідність наповненння міського бюджету, створення робочих місць, порушення конституційних прав, європейської хартії з прав людини і т. д. і т. п. Але то насправді шанс побачити воочію і притягнути до відповідальності тих, хто не тільки споює народ, але ще й його дурить !
Уася до Лучани Показати IP 12 Червня 2022 20:45
Іди - лікуйся
Правда Показати IP 12 Червня 2022 20:18
Що ви поширюєте ці "совітські" дурнуваті наративи...ще ніхто не подолав цим алкоголізм,ніхто в світі.Це вимагає зовсім інших комплексних підходів,але кому це цікаво.
Артем Показати IP 12 Червня 2022 20:47
Повністю підтримую їде війна а в дворах кожен день пють матюкаються і слухають музику і не завжди укр І не тількі дорослі але і підлітки Наприклад наливайка земану Тільки вечір постійно черга на авто і звичайна алкоголь тонами продають Бо дешева ціна
реаліст Показати IP 12 Червня 2022 22:00
ойойоййй, як боти активізувалися! то жодного коментаря, то жменя мінусів...сором вам і позорище...нікчемам!!!
1+1 Показати IP 12 Червня 2022 22:31
Спекулянт
Fed Показати IP 13 Червня 2022 01:18
Займаєтесь фігньов.Ще аптеки закрийте.... Маршрутки по 5грн.зробіть. Прийшло одному "мудрому" в голову,а інші-"ура таварищи"!....
Петро Показати IP 13 Червня 2022 07:24
Хто хоче напитися - завжди знайде попри любу заборону. Алкоголь вживають не тільки дворові "синяки". Питання в іншому, хіба покарання за розпиття алкоголю в громадські місцях хтось скасовував? А чому нема на це реакції поліції, тим паче їм допомагає тероборона і військовий стан. В Болгарії не побачиш жодного п'яного на вулиці (хіба може турист-кацап) попри всю масу алкоголю в продажу якій наповнюж місцевий бюджет. Страшно подумати, навіть самогон варіння (ракії) проходить з допомогою держави на гуральня. І нема п' яничок..., бо там поліція добре контролю цю ситуацію, можуть добре покарати тільки за появу в стані сп'яніння в громадському місці (вже не говорячи про "розпиття"), а в нас за кермом зловлену алкашню можуть відпустити. Вихід аж ніяк не в забороні продажу алкоголю, а в виконанні і контролі діючих Законів
Петро (доповнення) до Петро Показати IP 13 Червня 2022 07:30
Просто "совкам" згадався 1985 рік і заборона алкоголю, вирубані виноградники і яблуневі сади. "безалкогольні весілля"... Сильно ця заборона допомогла? Чи зменшилась кількість питущих? П'янички - той самий відголосок совка з яким потрібно боротись, його не переіменуєш як вулицю
Українка до Петро Показати IP 13 Червня 2022 11:01
Підтримую! Все вірно сказано !
Діагноз Показати IP 13 Червня 2022 10:37
Дописувач з поганялом Уася - зформований психологічно і ментально характерний малоосвічений алкогілик-синяк із секти трясунів. Коменти підтвердили ! Там на старому ринку ше напевно до сьогодні сидить в контейнері замкнений жінкою бувший мєнт, шо торгував пойлом, - піди прийми на душу, мо стане легше !
Хуго Штіігліц Показати IP 13 Червня 2022 12:04
Просто заборона нічого не дасть.Потрібна альтернатива.Місцеві чінуші полюбляють внєзапно заборони вводити.Придумайте альтенативу,вже забороняти і шо?На Гірку полонку скочив і купив.А в самих то склад алкоголю.
Олег Показати IP 13 Червня 2022 14:22
Що за маячня? Яка заборона алкоголю та тютюну? Хочеш - пий, не хочеш - не пий. Те саме стосується і куріння. Хто тебе заставляє курити? Давайте тоді ще заборонимо роботу барів, кафе? А що, там теж всякого бидла вистачає... Навіть якщо і назбирають 300 підписів, то ніхто цього не заборонить. Мені здається, що автор петиції сам полюбляє пиво та алкоголь)) Тому саме цих напоїв немає в його списку.
Олег Показати IP 13 Червня 2022 14:27
Помилочка вийшла. Полюбляє пиво та КВАС
Злий Хач Показати IP 13 Червня 2022 17:14
А де тi петицiї подаються? Треба подати петицiю шоб того дурня заборонили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus