USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Чи варто в Луцьку знімати заборону на нічний продаж алкоголю?

20 Березня 2018 13:00
Окремі підприємці та група лучан сформували петицію й просили міську владу зняти заборону на продаж алкоголю у нічний час. Із цього приводу поліцейські дали роз’яснення, що дає така заборона для спокою городян і чи вона потрібна надалі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Голова комісії Олександр Козлюк нагадав, що на території міста діє рішення про заборону продажу алкоголю після 22 години, але є певна група людей, яка вимагає скасувати заборону.

«Час від часу у нас виникають такі питання, мовляв, це рішення непотрібне. Надходять звернення від окремих підприємців, навіть група лучан готувала електронну петицію з проханням скасувати заборону. Тому я прошу поліцейських, як фахівців, пояснити, чи дійсно така заборона потрібна у Луцьку?» - запитав Олександр Козлюк.

Зі слів начальника Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олега Кічука, завдяки забороні вдалося покращити криміногенну ситуацію в місті й знімати її в жодному випадку не можна.

«Це рішення дуже правильне. Ми бачимо, що воно дало позитивний результат й добре вплинуло на покращення криміногенної ситуації в Луцьку. На жаль, не в усіх райцентрах області ухвалили такі рішення, через що мають певні проблеми на підґрунті пияцтва.

Тому в нас ця заборона має бути. Більше того, спільно з міськрадою ми щотижня їздимо на рейди, аби перевіряти, чи немає порушень щодо продажу алкоголю у нічну пору, коли такі виявляємо, то складаємо протоколи, аби порушників притягнути до відповідальності», - розповів поліцейський.

Нагадаємо, що в Луцьку обговорюють нові правила дотримання режиму тиші, зокрема хочуть не давати дозвіл порушникам правил заборони продажу алкоголю у нічний час проводити підприємницьку діяльність.

Також на комісії Олег Кічук додав, що зараз складна ситуація на автостанції, залізничному вокзалі та кримінал процвітає біля гральних закладів, проблеми із «ПортСіті» вже немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сало Показати IP 20 Березня 2018 13:05
Ні, не варто знімати заборону!!!
луч Показати IP 20 Березня 2018 13:21
не варто!!!
Так Показати IP 20 Березня 2018 13:26
Для користі справи, аби надовго поставити крапку у питанні про нічну торгівлю алкоголем, потрібно налагодити кваліфіковану антиалкогольну інформаційну кампанію та згодом провести в Луцьку плебісцит з цього питання. Торгаш і алкаш сорому не ймуть. Їм аби задоволення отримати.
Зіряк Шкорян до Так Показати IP 20 Березня 2018 14:38
До кожної пляшки міцного алкоголю приклеїти скотчом і продавати брошуру про шкідливість алкоголю і небезпеку алкоголізму. Протягом місяця-двох. Як мине цей термін, при продажі алкоголю влаштовувати короткий тест-екзамен на основі здобутих знань. І продавати тільки особам, які цей екзамен здали. Тоді можна торгувати і цілодобово, і у свята-вихідні.
Петька Сетренук Показати IP 20 Березня 2018 13:41
Я вважаю що заборону потрібно залишити. Це ж які відкати за дозвіл на торгівлю після 22.00, це ж і мій сурогат продається з точок вночі (бо дістати ніде). Однозначно продовжити заборону!
Олена Показати IP 20 Березня 2018 14:52
Ні, не варто.
Модерн експо Показати IP 20 Березня 2018 15:46
А що його забороняли продвавати? Он Вишенька на Конякіна в дворах як продавала так і продає.
Торі до Модерн експо Показати IP 20 Березня 2018 16:32
фуууу, "шестьорка"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus